Dagbok – Söndagen den 7 maj 2006Mobilen larmade klockan sju i morse också. Upp och duschade, gjorde mig i ordning, åt frukost, och sen snabbt iväg ut i det otroligt vackra vädret! Borzko gick upp vid halvnio, efter hans morgonrutiner så gick han iväg till Farstahallen för att träna. Jimmy, Jenny och Robin sov…

(Måste ju visa Angela att vi har lika fina vitsippsbackar här i Stockholmsområdet precis som hon har i Göteborgsområdet! ;-) )

Jag gick till Hökarängen, vände där och tog en annan väg tillbaka, sen runt omkring lite i Farsta. Efter lite knappt en och en halv timme så var jag i Centrum. Gick då och satte mig, precis som i går, vid ett av fiken där. Köpte en Caffe Latte och så satt jag och läste min bok och njöt av den otroliga värmen och solen i någon timme.

(Snart, snart, snart... )

Sen så gick jag hem. Fast vi har skugga på vår uteplats fram till klockan två, så var det så pass varmt att man kunde sitta ute. Satt där och läste i min bok en stund. Borzko kom hem från gymmet, Jimmy vaknade och gick upp och åt frukost, och så småningom även Jenny och Robin.

Efter att Jimmy var klar med sina morgonrutiner så åkte han och Borzko iväg och tvättade båda bilarna och fixade lite med dem också. Jenny och Robin tog det lugnt och gick och la sig igen och låg i sängen och slöade. Sen så småningom så gick de upp och gjorde sig i ordning. Sen så åkte de iväg med tunnelbanan hem till Robin. Jenny skulle vara där både på eftermiddagen och kvällen och även äta middag där.

Jag satt på uteplatsen större delen av eftermiddagen. Först i skugga, sen vid tvåtiden i strålande sol. Varvade lite med att sitta under parasollet ibland också för att inte bränna upp mig helt. Solade en del, och så läste jag mycket. Läste ut: ”Isprinsessan” av Camilla Läckberg, och sen började jag på en ny bok av samma författare: ”Predikanten”.

(Jag njuter av solen och värmen!)

När Jimmy och Borzko kom tillbaka så satt de också och njöt på uteplatsen. Jimmy med sin dator förstås. Så småningom så åt vi middag. Självklart så åt vi ute på uteplatsen. Det blev hämtmat från pizzerian i dag. Vem vill gå in och laga mat en sån här dag!? Tänkte grilla, men vi orkade inte ens det! Borzko och Jimmy åt varsin pizza och jag åt en grekisk sallad.

Pratade lite med grannarna närmast till vänster, och även med grannen tvåa till höger. Kul att få lite kontakt med grannarna också! Alla runt omkring verkar trevliga. Sen vid halvsjutiden så åkte Jimmy iväg till sin kompis Kristian i Hagsätra. Borzko åkte iväg till jobbet för att hämta sin lastbil. Och jag gick in och höll på och fixade med lite alla möjliga hushållsbestyr här hemma.

Sen så blev det som vanligt kökssoffan och datorn i knäet. Bloggläsning och nyhetsläsning förstås, och så lite allt möjligt annat. Jenny kommer hem från Robin vid niotiden. Då ska vi titta på ”Big Brother Live”, fika och äta något, och så prata förstås.

-------------  

Vilken otrolig helg det har varit! Strålande sol hela helgen! Och rena sommarvärmen! Så fantastiskt skönt att man knappt har trott att det har varit sant! Jag har ju knappt varit inne någonting på hela helgen! Man vill ju bara vara utomhus!


Kommentarer
Postat av: Angela

Ja, vilken härlig bild på sipporna. Tror till och med att sipporna var tidigare i Stockholm än här. När du lade ut ditt första foto hade jag inte sett några här ännu. Härliga bilder dom andra också för den delen!

2006-05-07 @ 21:29:47
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Tack för berömmet! ;-)

2006-05-07 @ 21:32:16
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anna K

Här är länken till Camilla Läckbergs blogg om du inte redan hittat den :o)

http://lackberg.blogspot.com/

Har varit en härlig helg, har själv varit ute mest hela tiden. Men imorgon är det jobb igen och dags för mig att pendla till Farsta Strand igen *suck*

2006-05-07 @ 22:32:05
URL: http://massablaj.blogspot.com
Postat av: Bim

---> Anna K: Hej Anna! Tack snälla för länken till bloggen! Jag har den i och för sig redan, och har läst den dagligen i en längre tid. Tycker att hon skriver bra. Men det var en snäll tanke av dig att skicka länken.

2006-05-08 @ 18:29:52
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0