Dagbok – Tisdagen den 2 maj 2006

 
 

Jobbade som vanligt i dag igen. Den här veckan så är jag först i skalen och sen så är jag i lilla matsalen. Vi serverade potatisbullar och/eller blodpudding plus lingonsylt i dag.
 

Hem direkt efter jobbet. Jimmy var hemma när jag kom hem. Han hade varit och hämtat sin bil som de lämnade in i går. Johnne hade nu tittat på den. Han hade inte tid att fixa den i den här veckan, så det blir nästa vecka, och det kommer att kosta cirka tvåtusen kronor…
 

Vi tog bilen och åkte till Centrum och handlade lite öl och vin på Systembolaget. När vi kom hem igen så blev det hushållsbestyr. Vi två åt tidig middag sen vid fyratiden.
 

Jenny åkte direkt från skolan hem till sin pojkvän Robin. Hon var där på eftermiddagen och kvällen och åt middag där. Jimmy stack iväg efter vår middag. Han åkte till Hagsätra för att träffa sina kompisar Kristian och Jimi. Sen skulle han åka direkt till McDonalds och jobba ett nattpass mellan 22.00 och 07.00.
 

Jag höll som vanligt på med allehanda hushållsgöromål. Och vid sjutiden så blev det kökssoffan, datorn i knäet och ”Big Brother” på teve. Borzko kom hem från jobbet vid åttatiden. Han duschade, åt middag, och så hade vi en pratstund.
 

Jenny ska komma hem vid halvelvatiden från Robin. Antingen så går jag och möter henne vid tunnelbanan eller så pratar vi i mobiltelefonerna under tiden hon går från Centrum. Och sen så är det väl sängdags för mig.
 

 


Kommentarer
Postat av: Angela

Öl och vin? Är det fest på G?

2006-05-03 @ 21:53:41
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Angela

VA?! Inget inlägg från onsdag! Det händer inte ofta att du inte uppdaterar?!

2006-05-04 @ 10:09:14
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

Njae... fyllde egentligen bara på förrådet... Och så lite öl till Jimmy...

2006-05-04 @ 20:17:45
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

Hihihi! Du har verkligen koll på mig! Nej, det blev inte tillfälle för uppdatering i går!

2006-05-04 @ 20:43:32
Postat av: Bim

Och det var förstås jag som skrev föregående inlägg! ;-)

2006-05-05 @ 18:58:43
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0