Dagbok – Torsdagen den 4 maj 2006


 
Jobbade precis som vanligt förstås i dag också. Vi serverade fiskpanetter, kokt potatis och filsås i dag. Inget speciellt hände på jobbet i dag. Jo, förresten! Vi satt för första gången i år utomhus och fikade! Åh, vad härligt det kändes! När vi gör det så är det verkligen vår!

Åkte direkt hem från jobbet. Jimmy hade sovit till tolv, och sen så hade han påbörjat vår torsdagsstädning. När jag kom hem så tog han en paus, och så satte vi oss ute på uteplatsen. Jag satte på mig shorts och linne för första gången i år! Underbart! Sen så satt jag där i ungefär en timme och solade och njöt av värmen. Jimmy satt i skuggen av parasollet med sin bärbara dator.

Vid halvfyratiden så gick vi in och fortsatte med städningen. Jenny kom hem vid fyratiden och satte igång på en gång då med att hjälpa till. Det blev det vanliga: dammsugning, torkning av golv, dammning, skurande av toalett och badrum, byte och tvätt av handdukar, m.m.

Vid femtiden så var vi klara så då åt vi middag tillsammans. Sen så åkte Jimmy iväg till sin kompis Kristian i Hagsätra. Han skulle vara där på kvällen, och sen åka direkt till jobbet för ett nattpass mellan 22.00-07.00.

Jenny och jag gick iväg till Centrum. Vi hämtade ut två paket, en snarkskena till Borzko och tre klänningar till Jenny. Köpte lite mjölk också. Sen så gick vi hem igen.

Robin kom sen hit när vi kom hem igen. Vi satt uppe i vardagsrummet och slökollade lite på teve: ”Big Brother” och ”Super Nördarna”. Sen så gick de in på Jennys rum, och jag satte mig i kökssoffan. Borzko kom hem från jobbet vid halvtiotiden.

Gjorde två matsedlar i Publisher under kvällen också. Terminens två sista matsedlar!

Och i morgon är det fredag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0