Dreamhack

Nu har både Jimmy och Jenny stuckit iväg till Dreamhack i Elmia-hallen i Jönköping. De åkte vid kvart över fyra nu på morgonen. Och de kommer tillbaka hem igen på söndag eftermiddag. Nu ska de umgås med över 5.000 andra datorintresserade ungdomar. Som sagt var, åttonde gången för Jimmy, och tredje gången för Jenny är det som de är där.


 

Jag gick upp redan halvfyra. En timme tidigare än vanligt. Jag ville ta en fika med Jenny, och sen vinka av både henne och Jimmy när de åkte iväg. Jimmy sov ju hos sin kompis Kristian i Hagsätra i natt. Sen så kom de två och hämtade Jenny vid fyratiden.


 

Jimmy har lånat min bil de här dagarna, eftersom den är större, så jag ska ha hans bil nu i ett par dagar.


 
Nej, nu ska jag väl ta och ge mig iväg till jobbet strax. Jag brukar alltid åka vid fem över halv sex. Då är jag där vid kvart i sex. Lagom för att byta om och göra sig klar. Och sen börja att jobba klockan sex.  

Kommentarer
Postat av: Niclas

roligt med Dreamhack... Jag skulle också vilja vara där. Har aldrig varit det... Men börjar nog kanske bli för gammal... skratt

/Niclas

2006-11-30 @ 17:46:10
URL: http://niclasp.blogspot.com/
Postat av: Bim

---> Niclas: Ja, jag skulle också vilja vara där! Men jag är nog för gammal... Jag har skjutsat ungarna dit ett par gånger, och det ser så himla härligt ut att vara där!

2006-11-30 @ 17:46:23
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Jisses, gå upp mitt i natten ;-)

2006-11-30 @ 21:52:04
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Hihihi! Ja, vad gör man inte för ungarna! ;-)

2006-12-01 @ 20:14:14
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0