Fredagen den 17 november 2006

Jobbade…


 

Åkte hem direkt efter jobbet så jag var hemma vid kvart över två. Borzko jobbade och Jenny var i skolan. Jimmy var ledig från jobbet även i dag så han var hemma när jag kom hem. Han följde med mig en sväng till Centrum. Där var jag vi på HemKöp där jag köpte lite ät- och drickbart att ta med mig till kvällen.


 

Höll på och fixade lite här hemma med lite allt möjligt sen när vi kom hem igen. Vi åt lite lätt middag sen tillsammans vid halvfyratiden redan. Jimmy gjorde sig i ordning inför kvällen.


 

Vid halvfemtiden så åkte vi sen i väg. Först så hämtade vi upp en jobbarkompis till Jimmy, och sen så körde jag dem till Stadsgården och Ålandsbåtarna. Jimmy är ju nu skiftledare/arbetsledare på den McDonalds där han jobbar, och han och de andra skiftledarna skulle åka en dygnskryssning till Åland. De var cirka tio stycken som skulle åka, alla skiftledarna plus chefen, och de skulle både konferera och festa.


 

Jag kom hem igen strax efter fem. Jenny kom hem strax efter från skolan. Hade en pratstund med henne medans hon åt middag. Sen så stack jag iväg igen vid sextiden.


 

Åkte hem till en av mina jobbarkompisar, Monica. Sen kom även Snurran, Mita och Yvonne dit. Det var dags för en av våra spelkvällar igen. Först så spelade vi en omgång av pokerspelet ”Texas Hold Em”. Den vann Yvonne.




 


 


 

Efter det så spelade vi spelet ”Familje-Alias”. Ett jätteroligt spel där man ska förklara ord under stress. Två omgångar blev det av det, och mitt lag vann båda omgångarna. Sista omgången var helt sanslöst kul. Då var vi nog rätt så trötta så vi skrattade så vi grät och fick ont i magen.




 


 



 

Snurran åkte hem redan vid elvatiden, men vi andra stannade till halvett. Vi åt och drack en massa gott under kvällen förstås också. Och självklart så pratade vi massor. Väldigt trevlig kväll var det i alla fall. När jag kom hem så var det bara Borzko hemma, och han sov. Jenny var i stan på fest med sina tjejkompisar från klassen. Jag kom i säng vid kvart över ett.  




 

Kommentarer
Postat av: Snurran

Kul att "vi" vann även andra omgången även om inte jag bidrog så himla mycket.. Jag hade jätteont i huvet när jag kom hem och somnade typ två minuter efter att jag hade lagt in dagboken - supertrött! Nu har iallafal huvudvärken släppt fast den var kvar i morse när jag vaknade. Nu ska jag och Rolle försöka få ner Cittran till garaget så kanske den får bromsarna åtgärdade så småningom.. Ha det fortsatt bra i helgen! *kram*

2006-11-18 @ 13:25:52
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, det var kul att vi vann! Och lite bidrog du väl kanske i alla fall! Synd att du inte var kvar på slutet när vi fick våra skrattanfall! Vi hade otroligt kul då! :-)

Jag vaknade tyvärr med huvudvärk i morse. Orättvist när jag inte drack någon alkohol! Försökte få bort den med Alvedon och promenad, men det har inte hjälpt.

Hoppas att det ordnar sig med bilen så du kan köra den till jobbet på måndag. Ha en fortsatt bra helg du också! *Kram*

2006-11-18 @ 13:33:29
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Låter som en helt fantastiskt kväll! Sådana behöver man till och från ;-)

2006-11-18 @ 21:35:26
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, det var en jättetrevlig kväll med mycket skratt! ;-)

2006-11-18 @ 21:39:00
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0