Måndagen den 13 november 2006

Jobbade…


 

Jobbade över i en timme, så jag kom hem vid kvart över tre. Borzko hade haft sin lediga dag i dag som alla måndagar för tillfället. Han hade precis som vanligt tagit hand om veckostädningen. Jimmy hade också ledig dag i dag. Han hade bara varit hemma och tagit det lugnt. Jenny har eftermiddagslektioner den här veckan, så hon var i skolan.


 

Jimmy och jag tog en sväng till Centrum. Först var vi på Game. Där lämnade jag igen ett av spelen (Sonic Mega Collection Plus) till PlayStation 2 som jag köpte förra veckan. Det var inte speciellt roligt, och eftersom det var öppet köp så kunde jag ju lika gärna lämna igen det. Köpte två andra spel där istället (Shadow the Hedgehog + Jak and Daxter: The Precursor Legue). Jimmy köpte ett spel (Resident Evil 4). Sen så var vi på EB Games, där jag också köpte ett spel (Crash Bandicoot – Twinsanity). Bra med begagnade spel så man kan köpa flera och billiga!


 

Det kom även två spel till PlayStation Portable med posten i dag som vi hade beställt. Ett som Jimmy hade beställt (Untold Legends – Brotherhood of the Blades) och ett som jag hade beställt (Loco Roco),.


 

Borzko stack iväg till sitt jobb vid femtiden. De skulle ha sitt vanliga chaufförsmöte som de alltid har på måndagar, och sen så skulle han hämta hem sin lastbil. Jimmy och jag åt middag när vi kom hem från shoppingen. Borzko skulle äta på jobbet. Jenny slutade fem i skolan i dag. Sen så var hon hemma hos Robin en sväng, och hon åt även middag där.


 

Efter middagen så satte sig jag och Jimmy i vardagsrummet. Sen så blev det spel både på Playstation 2 (PS2) och Playstation Portable (PSP). Vi testade och spelade alla våra nya spel. Vid sjutiden så kom Jenny hem från Robin. Borzko kom hem vid halvåttatiden.


 
Jimmy och jag satt och spelade sen hela kvällen. Jenny satt mest vid datorn, men hon kom också upp och spelade i någon timme. Borzko satte sig i sovrummet och tittade sport på teve. 

Kommentarer
Postat av: Angela

Vanudå, jag ska ju gå och lägga mig nu ch du har inte uppdaterar ännu?!

2006-11-14 @ 21:41:53
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Jo, men nu! Bara fem minuter efter att du skrev! ;-)

2006-11-14 @ 21:43:37
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0