Måndagen den 20 november 2006

Jobbade…


 

Åkte hem direkt efter jobbet så jag var hemma vid kvart över två.


 

Borzko var hemma när jag kom hem. Han hade varit ledig i dag, precis som de flesta måndagar för tillfället. Han hade även denna måndag tagit hand om veckostädningen.


 

Jenny var också hemma när jag kom hem. Hon hade varit hemma från skolan i dag för hon var sjuk.


 

Jimmy var också hemma, men han sov efter nattens jobbpass.


 

Borzko och jag tog en sväng till Centrum när jag kom hem. Först så var vi på OnOff. Kollade om min gamla bärbara dator hade kommit tillbaka från reparation, men det hade den inte. Sen så var vi på HemKöp och handlade lite mjölk och frukt bland annat. Och slutligen så var vi på Clas Olsson och handlade en färgpatron och en svart patron till skrivaren, cd-fodral, och en ny duschslang eftersom vår gamla läckte.


 

Väl hemma igen så höll jag på och fixade med lite allt möjligt. Borzko stack iväg till sitt jobb för att vara med på deras chaufförsmöte som de alltid har på måndagar. Något ätbart får de alltid också då. Och så skulle han hämta hem sin lastbil tills i morgon.


 

Jimmy vaknade och gick upp vid fyratiden. Efter hans dusch så åt han, jag, och Jenny middag tillsammans.


 

Efter middagen så satte vi oss alla tre i vardagsrummet. Jag satt med datorn, Jenny hade Jimmys dator, och Jimmy spelade PlayStation2-spelet ”Champions Of Norrath”. Borzko kom hem vid halvåttatiden och satt sen med oss.


 
Vid åttatiden så stack Jimmy iväg till McDonalds för ännu ett nattpass mellan nio och sju. Jag tog över PlayStation2-spelet och spelade ”Lego - Star Wars 2 - The Original Trilogy”.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0