Måndagen den 6 november 2006

Jobbade…


 

Åkte hem direkt efter jobbet. Kom hem vid kvart över två. Både Borzko, Jimmy, och Jenny var hemma när jag kom hem.


 

Borzko hade som vanligt sin lediga måndag i dag. Och han hade också precis som vanligt tagit hand om veckostädningen i dag.


 

Jimmy var ledig på dagen, för han skulle jobba ett kvällspass. Han hade bara varit hemma och tagit det lugnt på dagen.


 

Jenny skulle egentligen ha varit i skolan i dag. Men hon mådde dåligt i magen i dag, så hon var hemma från skolan. Hon hade mest vilat hela dagen.


 

Nästan direkt när jag kom hem så stack Jimmy och jag iväg en sväng till OnOff i Centrum. Vi skulle lämna in min nya dator på reparation som nätverkskortet slutade att fungera på i går. (Läs blogginlägget från i går, fem inlägg neråt: ”Jag blir så trött på krånglande datorer!!!”) Men det visade sig att det inte var något fel på datorn! Jag hade råkat komma åt en liten, liten knapp på sidan av datorn, som jag inte ens hade sett att den fanns! Och den knappen stänger av nätverkskortet! Så vi fick stå där och skämmas lite och känna oss lite dumma! Nej, jag skojar bara, faktiskt så gjorde vi inte det. Vi hade ju inte ens sett att knappen fanns, och inte ens tänkt på att det kunde finnas en sån knapp.


 

Jag måste ju faktiskt säga, att personalen på OnOff i Farsta är väldigt trevlig och serviceminded. Vi har handlat väldigt mycket där, och alltid fått otroligt bra service av säljarna. Kommer givetvis inte ihåg vad alla heter, det är en tjej och ett flertal killar som jobbar som säljare. Men speciellt Kent och Jimmy har verkligen gett oss bra service. Den här gången var det Kent som servade oss, han skulle också kolla upp vart vår andra dator har tagit vägen, och återkomma till mig om det.


 

När vi kom hem igen från Centrum så höll jag på och fixade lite här hemma. Sen så åt vi alla fyra middag tillsammans vid fyratiden. Direkt efter middagen så stack Borzko och Jimmy iväg. Jimmy körde först Borzko till jobbet, och sen så åkte Jimmy till sitt jobb för att jobba ett kvällspass mellan halvsex och tolv. Borzko var på jobbet för ett chaufförsmöte. Sen så hämtade han hem sin lastbil tills i morgon. Han kom hem vid halvåttatiden igen. Resten av kvällen så tittade han på sport på teve.


 

Jenny tillbringade det mesta av sin kväll på rummet. Hon vilade, sov, satt vid datorn, och tittade på teve. Jag tillbringade det mesta av min kväll i kökssoffan med datorn i knäet.


Kommentarer
Postat av: Angela

Åhh, vilken lycka att det inte var fel på datorn! Kan precis känna hur du känner dig när du slapp lämna in den ;-)

2006-11-06 @ 21:30:25
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, jag var väldigt, väldigt glad! ;-) :-)

2006-11-07 @ 15:45:04
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0