Onsdagen den 1 november 2006

Jobbade…


 

Åkte hem direkt efter jobbet. Båda Jimmy och Jenny var hemma när jag kom hem. Jimmy hade ledig dag från jobbet i dag. Han hade sovit länge, och sen bara tagit det lugnt på dagen. Jenny hade precis kommit hem när jag kom hem. Hon har ju varit ute på Värmdö med ett gäng tjejkompisar i två dagar.


 

Jag höll på som vanligt här hemma på eftermiddagen och fixade med allt möjligt. Satt lite vid datorn också. Vid fyratiden så åt vi tre middag tillsammans.


 

Sen vid halvsextiden så tog Jimmy och jag en sväng ut i snöstormen… Men bara ner till Centrum. Först så var vi på HemKöp och kollade om PSP-spelen hade kommit som vi hade beställt, men det hade de inte. Sen så var vi på OnOff och kollade om min gamla bärbara dator hade kommit från reparationen, men det hade den inte heller…


 

Resten av kvällen sen så satt vi alla tre uppe i vardagsrummet och slöade och slappade. Jenny tittade mest på teve. Jag satt mest med min dator i knäet. Och Jimmy spelade mest på sin PSP.


 

Jimmy och Jenny åkte ut en sväng och handlade chips, dipp, choklad, och godis. Vi var alla tre så himla sugna så vi unnade oss det trots att det inte är helg.


 

Stackars Borzko vet inte när han kommer hem från jobbet i kväll. Det är ju inte lätt att vara lastbilschaufför i snöstorm precis. Nu är klockan nio, och än har han inte kommit hem…


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0