Onsdagen den 8 november 2006

Jobbade…


 

Åkte hem direkt efter jobbet. I dag var det ingen hemma när jag kom hem. Borzko jobbade förstås som vanligt, och han beräknade att vara hemma vid sjutiden. Jimmy jobbade mellan två och tio i dag, och han beräknade att vara hemma vid elvatiden. Jenny mådde bättre i dag, så hon gick till skolan i dag. Sen efter skolan så gick hon hem till Robin.


 

Jag höll på här hemma som vanligt på eftermiddagen och fixade med lite allt möjligt. Varvade lite med datorn också. Sen så åt jag middag i min ensamhet vid femtiden. Efter middagen så höll jag återigen och fixade med lite allt möjligt här hemma, och varvade med datorn även då.


 

Jenny kom hem vid sjutiden. Hon hade varit hos Robin på eftermiddagen, och även ätit middag där. Sen så skulle han på innebandyträning och då åkte hon hem. Väl hemma så satt hon mest vid datorn.


 

Borzko kom hem från jobbet vid kvart över sju. Och hans kväll blev som nästan alla hans vardagskvällar: middag, dusch, och sen sport på teve.


 

Vid halvniotiden så kom Jenny till köket för en fika och en pratstund. Det är alltid lika mysigt! Oftast så är det dagens bästa stund!


Kommentarer
Postat av: Junitjej

Hej på dig! Hoppas att allt med dig är bra! Just nu regnar det en massor här. Trist! Jag är lite nervös inför ett utvecklingssamtal, som jag ska hålla imorgon. Skönt att en kollega ska vara med.

2006-11-08 @ 21:06:34
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Hej på dig också! Allt är bara bra här. Soligt har vi haft i dag. Hoppas att ditt utvecklingssamtal gick bra i dag. :-)

2006-11-09 @ 15:22:41
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0