Fredagen den 27 oktober 2006

Jobbade…


 

Åkte hem direkt efter jobbet. Kom hem vid halvtretiden. Eftermiddagen såg ut som de flesta av mina eftermiddagar. Jag höll på och pysslade, donade, grejade, fixade, ordnade, småstädade, och plockade med lite allt möjligt och omöjligt här hemma. Satt lite vid datorn också. Middag åt jag vid fyratiden.


 

Borzko kom hem från jobbet vid femtiden. Han åt middag då och sen så duschade han. Jenny kom hem vid sextiden. Hon hade varit hos Robin en stund efter skolan. Hon åt middag när hon kom hem och så duschade hon. Jimmy kom hem från jobbet vid halvsjutiden. Han hade jobbat mellan nio och sex i dag. Han hade ätit middag på jobbet. Han duschade också.


 

Sen strax före halvåtta så stack både Jenny och Jimmy iväg med tunnelbanan in mot stan. Jenny skulle möta upp med ett gäng tjejer från klassen. Sen så skulle de ut till Solna till en tjej. Där skulle de ha tjejkväll och sen så ska hon kanske sova över där, eller så åker hon hem till Robin och sover där. Jimmy skulle möta upp med några jobbarkompisar i stan, och sen så skulle de ut på krogen.


 

Borzko tittade på teve från sjutiden. Jag satt vid datorn mellan sju och åtta. Sen klockan åtta så gjorde jag honom sällskap uppe i vardagsrummet, och så tittade vi på ”Idol” tillsammans. Jag tyckte ju att alla de sju som var kvar var bra, så jag ville inte att någon alls skulle åka ut. Ringde i alla fall en gång på Marcus som jag nog ändå tyckte var bäst.


 

Borzko gick och la sig efter ”Idol” för han ska upp och jobba extra i morgon. Själv så tittade jag på ”Hey Baberiba”, sen så läste jag lite i min bok, och sen så såg jag på resultatet av ”Idol”-omröstningen. Och det blev ju Linda som åkte ut. Hade jag varit tvungen att välja bort någon så hade jag nog valt bort Johan i dag.


 
Nu ska jag fortsätta att läsa boken som jag håller på med för tillfället. Det är den tredje boken i ”Gossip Girl”-serien av Cecily von Ziegesar: ”Allt och lite till”.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0