Måndagen den 30 oktober 2006

Jobbade…


 

Åkte hem direkt efter jobbet. Borzko hade sin vanliga lediga dag från jobbet i dag, precis som alla måndagar för tillfället. Han hade tagit hand om veckostädningen i dag precis som han har gjort de flesta måndagar när han har varit ledig.


 

Jimmy hade åkt till jobbet när jag kom hem. Han skulle jobba mellan två och tio i dag. Jenny har ju höstlov den här veckan, så hon är ju ledig från skolan.


 

Jimmy och Jenny hade varit hos FrisörKompaniet i Farsta Centrum i dag på förmiddagen. Jimmy hade klippt sig ganska så kort. Jenny hade bara klippt topparna. Men så hade hon också gjort massor med ljusa slingor i håret.


 

Jenny åkte iväg nästan precis när jag kom hem. Hon skulle ut till en tjejkompis föräldrars landställe ute på Värmdö. De är ett tiotal tjejer som ska vara där tills i morgon eller tills på onsdag.


 

Jag höll som vanligt på och fixade med lite allt möjligt här på eftermiddagen.


 

Internet funkade inte på eftermiddagen. Det löjliga var att det hade varit en tekniker från ComHem här under dagen, han hade fixat med något i källaren, och sen så hade han kollat något inne hos oss. Sen hade han sagt att ”nu skulle det inte vara några problem”. Men efter bara en liten stund efter att han hade gått så slutade Internet att fungera…


 

Borzko åkte iväg vid halvfemtiden. Han skulle på möte på jobbet klockan fem. De skulle också få något att äta där. Och så skulle han hämta hem lastbilen.


 

Jag åt middag i min ensamhet vid femtiden. Sen så satt jag vid datorn en stund eftersom Internet började att fungera igen.


 

Sen så satte jag mig och spelade Daxter-spelet på PSP. Satt ganska så länge, men till slut så körde jag fast på en bana, och då tröttnade jag…


 

Borzko kom hem igen från sitt möte vid halvåttatiden. Sen så blev det sport på teve för honom resten av kvällen.


 

Jag varvade boken och datorn resten av kvällen.


Kommentarer
Postat av: Angela

Tekniker...Bha!

2006-10-30 @ 22:03:17
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Lars Anders Johansson

Det är ett gissel för koncentrationen att varva bok och dator.

2006-10-31 @ 13:25:32
URL: http://slott.blogg.se
Postat av: Bim

---> Angela: Precis! Ingenting att lita på! ;-)

2006-10-31 @ 16:29:21
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Lars Anders Johansson: Jag har bra simultankapacitet! :-) Så jag kan koncentrera mig bra när jag varvar datorn med boken! ;-)

2006-10-31 @ 16:30:09
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0