Fredagen den 8 september 2006

Jobbade…


 

Kom hem vid kvart över två. Höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma en stund. Sen så gick jag en sväng till Centrum vid tretiden. Handlade lite chips, godis, och dricka till kvällen. Hem igen och så satt jag vid datorn en stund.


 

Jimmy vaknade och gick upp vid fyratiden. Han hade jobbat i natt mellan nio och sju, och sen sovit mellan åtta och fyra. Han duschade och gjorde sig i ordning, och sen så åt vi middag tillsammans. Eller rättare sagt, han åt middag. Jag tog bara en fika och en macka eftersom jag skulle bort senare. När Jimmy var klar så stack han iväg med bilen hem till sin kompis Kristian i Hagsätra.


 

Jag gjorde mig i ordning för kvällen, och sen så satt jag vid datorn tills det var dags att åka. Vid halvsextiden så tog jag bilen och gav mig iväg. Först så åkte jag till Huddinge och hämtade upp Mita, min jobbarkompis och husmor. Sen så åkte vi två hem till Yvonne, en annan jobbarkompis som jobbar i Snösätraskolan.


 

Vi skulle träffas för en pokerkväll. Egentligen så skulle vi vara samma sex personer som har spelat ihop en kväll förut. Jag tror att det var veckan efter midsommar som vi träffades. Men tyvärr så hade både Snurran, Nadja och Monica förhinder i kväll, så det blev bara vi tre.


 

Först så åt vi kycklingsallad med dressing. Bröd, smör och ost till. Sen så spelade vi ”Texas Hold Em”. Två partier blev det. Jag kom tvåa i det första och trea i det andra partiet. Godis och snacks åt vi under tiden. Och jag höll mig till alkoholfritt som vanligt.


 

Vi blev alla trötta tidigt i kväll. Vi har haft en hemskt jobbig vecka på jobbet, och i dag så var det nog den allra värsta dagen. Så redan vid halvelva så bröt vi upp. Jag skjutsade hem Mita och var hemma strax före elva.


 

Borzko hade redan gått och lagt sig när jag kom hem. Han var väl säkert också trött efter en tuff arbetsvecka.


 

Jenny är inte hemma. Hon är just nu hemma hos en klasskompis. De är åtta tjejer som skulle träffas i kväll. Robin är på fest med några killkompisar. Sen så ska Jenny och Robin träffas så småningom och så ska hon sova hos honom. I morgon så går hon direkt hemifrån Robin till jobbet på 7-Eleven för att jobba mellan elva och sju.


 

Jimmy är inte heller hemma. Han är på fest i Hagsätra. Sen så ska han sova kvar där hos sin kompis Kristian, och kommer hem i morgon eftermiddag förmodligen.


 

Nu är klockan snart tolv, och jag ska nog ta och gå och lägga mig när jag har bloggat klart det här. Jag är jättetrött…


Kommentarer
Postat av: Ahnna

Jag förstår att du är trött!!

2006-09-09 @ 00:40:32
Postat av: Bim

---> Ahnna: Ja, det var skönt att sova! ;-)

2006-09-09 @ 14:59:33
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Ahnna

Hej! Förstår att lördagen har varit fullt upp. Har varit inne i kväll och tittat men kommer tillbaka imorgon./ahnna

2006-09-10 @ 00:57:27
Postat av: Bim

---> Ahnna: Ja, vi tittade på två filmer i går kväll, och sen blev jag så trött, så det blev inget bloggande i går. Gårdagens dagbok kommer i dag istället! ;-)

2006-09-10 @ 09:06:17
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0