"Heartbreak Hotel"

---------  


 

Recension av filmen: ”Heartbreak Hotel”. (Genre: Komedi / Drama.)


 

---------  


 ”Den som skrev orden "Tills döden skiljer oss åt" i vigselakten måste ha haft en speciell sorts humor... Man kunde möjligen också sagt "Tills du blir 40", "Tills jag blir 50", "Tills barnen flyttar hemifrån", "Tills jag möter någon annan" eller "Tills vi varit gifta länge nog för mig att veta vem du verkligen är"...


I Heartbreak Hotel får vi följa två sinsemellan mycket olika kvinnor som har en sak gemensamt - de är båda frånskilda. Nu, 40+ och med vuxna barn, skall de gå vidare med sina liv och åter ge sig ut på jakt efter kärleken. Ett från början slumpartat möte leder till varm vänskap, lite dårskap, många danshak och fler barer....”

 (Kopierat från dvd.se.)

 

---------  


 

För bild och övrig information gå till direktlänk på dvd.se.


 

---------  


 

Den här filmen var faktiskt exakt som jag hade förväntat mig. Jag hade väntat mig att den skulle vara jättebra och det var den. Den var rolig, och det var väldigt bra skådespelare. Men det fanns också ett allvar och en mening i filmen. Den är klart en av Colin Nutleys bättre filmer, såsom Black Jack, Sista dansen, med flera. Jag kan helt klart rekommendera den. ///Bim.


 

---------  


 

Betyg: 4 av 5.


 

---------  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0