Onsdagen den 20 september 2006

Jobbade…


 

Antal steg på jobbet i dag: 9.417.


 

Kom hem vid kvart över två från jobbet. Ingen var hemma när jag kom hem. Borzko jobbade som vanligt och beräknade att komma hem vid sjutiden. Jimmy jobbade även i dag mellan två och tio och beräknade att komma hem vid elvatiden. Jenny har sen eftermiddagsvecka i skolan, och på eftermiddagen så skulle de gå och titta på inspelningen av kvällens ”Idol”, så hon beräknade att komma hem vid åttatiden.


 

Jag höll på och fixade, grejade, plockade, donade, pysslade, och småstädade med lite allt möjligt och omöjligt här hemma under större delen av eftermiddagen. Vid femtiden så åt jag lite middag i min ensamhet. Och efter det så hamnade jag i kökssoffan. Först så satt jag med datorn en stund. Sen så började jag läsa en ny bok: ”Fallhöjd” av Nick Hornby.


 

Jenny kom hem vid kvart över sju. Hon duschade och sen så åt hon middag. Borzko kom hem vid kvart i åtta. Han åt middag och sen så duschade han. Han tittade sen på sport på teve som vanligt. Jenny och jag tittade på ”Idol”.


 

Jenny var ju på inspelningen av Idol i dag. Den första timmen mellan åtta och nio spelas in tidigare på dagen, och sen så är redovisningen av omröstningen i direktsändning. Så hon såg när alla sjöng. Sen så kommer resultatet i kväll halv elva.


 

Gårdagens Idol-omröstning blev precis som jag tyckte och ville, Marcus och Danny gick vidare. Nu har det blivit precis som jag har velat och tyckt i två dagar. Vi får väl se hur det går i kväll.


 

I kväll så tyckte jag att tre tjejer var bäst: Sara, Cissi och Felicia. Så jag hoppas att två av dem går vidare direkt till finalen, och att en av dem blir utvald av juryn till att tävla på fredag. För sex stycken av de som inte direktkvalificerar sig till finalen kommer att få tävla om två platser på fredag.


 

Jag mår mycket, mycket bättre i dag. Bara lite ont i halsen, och lite snorig.


Kommentarer
Postat av: Angela

Gött att höra att det går åt rätt håll med krassligheten!

2006-09-20 @ 21:41:43
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Ahnna

Jag håller med föregångde skrivare. Gott att du mår bättre.
9417 steg det är bra, även om man ser att vissa är otroliga ca.14000steg.

2006-09-21 @ 08:44:45
Postat av: finkan

Skönt att du mår bättre idag.

2006-09-21 @ 15:52:56
URL: http://finkans.blogg.se
Postat av: Bim

---> Angela: Tyvärr måste jag nog säga att det går lite fram och tillbaka... I dag har jag lite mer ont i halsen igen. :-(

2006-09-21 @ 16:00:30
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Ahnna: Tack för omtanken. Ja, Angela kan man aldrig bräcka! ;-)

2006-09-21 @ 16:01:07
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Finkan: Tyvärr så mår jag lite sämre i dag...

2006-09-21 @ 16:01:31
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0