Onsdagen den 6 september 2006

Jobbade…


 

Kom hem från jobbet vid kvart över två. Jimmy sov efter sitt nattpass mellan nio i går kväll till sju i morse. Jag gjorde en del av vår veckostädning när jag kom hem. Jag dammade, putsade speglar och glasytor, strök kläder, och höll på och fixade, pulade, plockade, grejade och småstädade med lite allt möjligt och omöjligt här hemma.


 

Klockan fyra så hade jag bokat tvättstugan så då gick jag ner dit och tvättade handdukar och kläder. Jimmy vaknade och gick upp klockan fyra. Han duschade och gjorde sig i ordning. Jenny slutade fyra i skolan i dag och kom hem vid halvfemtiden. Då åt vi tre middag tillsammans.


 

Jenny och Jimmy bestämde sig för att göra sin del av städningen i morgon istället för i dag. Jenny gick och la sig och vilade på sitt rum. Hon mådde inte riktigt bra, hon är jätteförkyld.


 

Jimmy och jag tog en sväng till Centrum. Först så var vi på OnOff. Där lämnade jag in min bärbara dator på garantireparation. Den har krånglat en tid nu, så jag tyckte det var dags nu att lämna in den. Tre veckor skulle det ta ungefär trodde de. Nu får jag sitta vid min gamla bärbara dator en tid framåt. Slö och seg är den, men det får väl gå bra ändå.


 

Vi var också på TeknikMagasinet och lämnade in Jimmys gamla mobil på garantireparation. Det skulle också ta ett par veckor. Han använder ju inte den mobilen länge, utan den ska säljas.


 

När vi kom hem igen så gjorde jag klart i tvättstugan. Jimmy hjälpte mig lite med att göra i ordning i den gamla datorn som jag nu ska använda. Sen så satte han sig vid sin dator en stund. Jenny låg och vilade.


 

Vid åttatiden så stack Jimmy iväg till jobbet för ännu ett nattpass mellan nio och sju. Jag satte mig i kökssoffan och tittade på ”Idol”.


 

Borzko kom hem senare än vanligt från jobbet i dag. Han var inte hemma förrän kvart i nio. Middag, dusch, och sen en liten stund framför teven blev det för honom innan det var sängdags.


 

Jenny kom upp från sitt vilande vid halvtiotiden. Då tog vi en fika och en kvällsmacka tillsammans i köket.


Kommentarer
Postat av: Angela

En bra onsdag kan jag konstatera, mycket gjort och ändå tid för umgänge med familjen. Precis som det ska vara!

2006-09-06 @ 21:49:45
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, det var en helt okej onsdag! ;-)

2006-09-07 @ 15:42:18
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Ann-Christine Svensson

Måste fråga vad syftet med att lägga ut din vikt är. Försöker du gå ner i vikt? Du är inte överviktig på något vis.

2006-09-11 @ 06:40:56
URL: http://blogg.expressen.se/skoldpaddor/
Postat av: Bim

---> Ann-Christine Svensson: Syftet med att lägga ut min vikt!? Måste det ha ett syfte!? Jag försöker absolut inte gå ner i vikt. Jag vet självklart att jag inte är överviktig på något vis. Däremot så kämpar jag för att inte gå upp i vikt. Jag har vägt tjugo kilo mer än nu för cirka fem år sedan. För två år sedan så gjorde jag en sista kraftansträngning och gick ner från 66 kilo till cirka 56 kilo. Det är där ungefär jag vill ligga. Jag mår bäst, både fysiskt och psykiskt, när jag väger mellan 54 och 58 kilo. Absolut inte över 60 kilo. Jag lägger ut min vikt och min motion endast för min egen skull. Och jag kämpar hela tiden, varje dag, för att inte gå upp i vikt igen. Räcker det som syfte!?

2006-09-11 @ 18:55:40
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0