Söndagen den 10 september 2006

Mobilen larmade klockan sju i morse. Gick upp, duschade, gjorde mig i ordning, och sen blev det gröt och fika till frukost. Hade tänkt mig en morgonpromenad sen, men jag kände mig lite slö och struntade i den. Jag höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma istället. Varvade lite med datorn också. Och läste även ut boken som jag höll på med. Bloggade gårdagens dagbok, två filmrecensioner, och en bokrecension bland annat också.


 

Borzko vaknade och gick upp vid halvtiotiden. Han är fortfarande förkyld. Snorig, hostig och lite febrig, så han mår inte alls speciellt bra. Han duschade, gjorde sig i ordning, åt frukost, och sen så låg han på soffan i vardagsrummet och vilade större delen av dagen.


 

Jimmy gick upp klockan tolv, duschade, gjorde sig i ordning, och sen så åt han frukost. Jag och Borzko åt lite lunch då samtidigt. Jenny kom hem från Robin vid ettiden. Hon lämnade bara av lite grejer, och sen så åkte hon, jag och Jimmy iväg.


 

Först så åkte vi till Kungens Kurva och till IKEA. Där köpte vi två förvaringslådor till Jenny som hon ska ha under sin säng.  

Sen så åkte vi till Skärholmens Centrum och till H&M. Jenny och jag letade båda efter en jacka som vi har sett förut och som vi hade bestämt oss för. Hon hittade i sin storlek och i den färg hon ville ha. Men till mig fanns det inte. Då åkte vi till H&M i Haninge Centrum för att se om det fanns där, men det gjorde det tyvärr inte. Jag får väl ta och åka in till stan någon dag och se om det finns kvar där.  

Vi kom hem igen vid fyratiden. Borzko hade stuckit iväg till Söderstadion för att se Hammarby spela fotboll mot Kalmar. Jag, Jimmy och Jenny åt middag vid halvfemtiden. Det blev pizzabitar för Jenny och mig som vi hade köpt på IKEA. Jimmy köpte sig en ”riktig” pizza från pizzerian.  

Höll sen på och fixade med lite allt möjligt här hemma sen. Vid sextiden så satte jag mig en stund i soffan i vardagsrummet och tittade på ”Idol” från i fredags. Det gick ju i repris mitt på dagen i dag, så jag hade spelat in det, och den här gången så blev det rätt.


 

Sen vid sjutiden så blev det kökssoffan istället och datorn i knäet. Jimmy och Jenny satt i sina rum framför sina datorer. Borzko kom hem från fotbollen vid halvåttatiden. Sen blev det sport på teve för honom resten av kvällen.


 

Jimmy stack i väg till McDonalds vid åttatiden för att jobba ett nattpass mellan 21.00 och 07.00.


 

Nu tror jag att jag ska ta och stänga igen datorn för i kväll och lägga mig och börja att läsa i en ny bok istället.


 

Måndag i morgon igen… Helgerna går alldeles för fort…


Kommentarer
Postat av: Angela

Det har du alldeles rätt i! Tänk om motsvarande tid kunde rusa i väg lika fort på vardagarna ;-)

2006-09-10 @ 21:04:15
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Ahnna

Ja. jag tycker att veckor går fort, vardag som helg. Jag har faktiskt köp första julklappen, inte klokt. Men med tanke på att jag pluggar och inte har kvällen och helgerna så lediga, så har jag börjat. Nu går det fort mor era resor!!

2006-09-10 @ 21:22:12
Postat av: Ann-Christine Svensson

Till Bim som svar på ditt inlägg på autumnleafs blogg!

Struma betyder "förstorad sköldkörtel". Om man har giftstruma betyder det att man har en sköldkörtel som växer. Så vitt jag vet opererar man bort den då. Då har man ingen sköldkörtel som kan producera ämnesomsättningshormon. Därför får man äta Levaxin precis som vi som har låg ämnesomsättning, dvs vi producerar inte tillräckligt med sköldkörtelhormon själva utan måste tillsätta syntetiskt.

Läs mer om sköldkörtelsjukdomar på min blogg nedan eller på http://www.thyroid.se

2006-09-11 @ 06:38:02
URL: http://blogg.expressen.se/skoldpaddor/
Postat av: Ann-Christine Svensson

Å problem med sköldkörteln är väldigt ärftligt så läs på innan du själv hamnar där ... ;)

2006-09-11 @ 06:38:46
URL: http://blogg.expressen.se/skoldpaddor/
Postat av: Bim

---> Angela: Precis! ;-)

2006-09-11 @ 18:56:34
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Ahnna: Första Julklappen! Inte dåligt! Jag brukar köpa alla i sista veckan! Men i år så köper jag nog inga alls eftersom vi ska resa bort! Så skönt! :-)

2006-09-11 @ 18:57:23
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Ann-Christine Svensson: Min Mamma har giftstruma, men hon har inte opererat bort sin sköldkörtel. Och hon äter Levaxin. Jag ska gå in och läsa på dina länkar. Tack.

2006-09-11 @ 18:58:49
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Ann-Christine Svensson: Jag vet att det är ärftligt. Min Mammas Mormor dog i det. Jag och syrran har kollat oss, men vi har ingenting än i alla fall.

2006-09-11 @ 18:59:33
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Junitjej

Du skrev hos mig att din klocka ringer varje vardag kl. 04.30. Det var tidigt! Vad jobbar du med? Min klocka ringer kl.06.00.

2006-09-11 @ 20:32:58
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Jag går upp halvfem, duschar och gör mig i ordning. Åker till jobbet en timme senare, vid halvsex. Börjar att jobba klockan sex. Jobbar åtta timmar till klockan två. Jag jobbar i skola liksom du, men jag är inte lärare, utan jag är mattant!

2006-09-11 @ 20:37:32
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Estelle

Mmm pizza!

2006-09-12 @ 18:46:55
URL: http://estelles.blogg.se
Postat av: Bim

---> Estelle: Ja, pizza är alltid gott! Och IKEA:s pizza är faktiskt riktigt god! :-)

2006-09-12 @ 21:06:31
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0