"Tankar från sängkanten" av Marian Keyes

---------  


 

Recension av boken: ”Tankar från sängkanten” av Marian Keyes. (Genre: Krönikor + Noveller.)


 

---------  


 ”Marian Keyes återkommer med en efterlängtad krönikesamling som handlar om viktiga saker som skor, väskor, män och resor. Lika roligt och träffsäkert som vanligt beskriver hon en modern kvinnas vardag. Hon tar dig med på ett irländskt luftgitarrsmästerskap, en oförglömlig shoppingtur på Bloomingdales och berättar om vad Toblerone kan betyda för en passionerad kärlekshistoria. Så sätt på tevatten och plocka fram din favoritchoklad och njut av Marian Keyes oefterhärmliga krönikor - allt annat kan vänta.


Marian Keyes är en av världens mest kända så kallade chick-lit-författare. Hon bor i Dublin med sin man. Hennes böcker har sålt i över 9 miljoner exemplar och hon är översatt till 29 olika språk.”

 (Kopierat från adlibris.com.)
 

---------  


 

För bild och övrig information gå till direktlänk på adlibris.com.


 

---------  


 

Marian Keyes böcker tycker jag mycket om. Jag har läst sex av hennes romaner och en krönikebok tidigare. Tycker att hon skriver väldigt bra och roliga böcker. Den här boken var inget undantag. Den innehåller mest krönikor och även några noveller. Den var bra och rolig och jag kan varmt rekommendera den. ///Bim.


 

---------  


 

Betyg: 4 av 5.


 ---------    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0