Tisdagen den 12 september 2006

Jobbade…


 

Kom hem vid kvart över tre eftersom jag jobbade över en timme i dag. Höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma när jag kom hem.


 

Jimmy hade jobbat i natt mellan nio och sju. Sen så hade han sovit mellan åtta och två. När jag kom hem så var han uppe och duschad och iordninggjord.


 

Jenny gick direkt hem till Robin efter skolan. Hon åt middag där och var där en stund på kvällen.


 

Jimmy och jag åt middag vid fyratiden. Sen strax efter fem så gick jag till Centrum och tog tunnelbanan in till stan.


 

Jag skulle på föräldramöte i Jennys skola. Åkte en tunnelbana tidigare för att hinna gå in på H&M i Ringen och leta efter jackan som jag vill ha. Men det var förseningar på över tio minuter, så jag hann inte kolla efter jackan.


 

Promenerade från Skanstull bort till Jennys skola: ”Jensen Gymnasium Södra” på Katarina Bangata. Sen så var jag på föräldramöte i hennes klass Hp1a. Det var hennes Coach Jonatan som höll i mötet. Rektorn Victor kom också och pratade. Även skolkuratorn Ebba.


 

Klassen har 32 elever. Jag tror att det var cirka 20 föräldrar på mötet, så det var väl ganska så bra uppslutning. Tyckte att det var ett jättebra möte. Både Coachen (Klassföreståndaren) och Rektorn verkade jättebra. Det verkade även vara bra och engagerade föräldrar till eleverna. Mycket bra information fick vi.


 

Mötet höll på mellan sex och halvåtta. När jag kom ut från mötet så väntade Jenny på mig. Robin hade åkt iväg på sin innebandyträning, så då mötte hon upp med mig. Vi gick till 7-Eleven och köpte varsin Choko Latte och sen så promenerade vi.


 

Det var en underbart varm och skön kväll. Rena sommarkvällen. Vi gick från Skanstull bort till Slussen och pratade under vägen. Sen så tog vi tunnelbanan från Slussen hem till Farsta. Kom hem vid strax före nio.


 
Jimmy och Borzko var hemma när vi kom hem. Borzko tittade på sport på teve i vardagsrummet. Jimmy satt framför datorn i sitt rum. Jenny satte sig också framför datorn i sitt rum. Och jag satte mig med datorn vid köksbordet.  

Kommentarer
Postat av: Anonym

har du inte lust att skriva vad ni äter till middag. Är väldigt matintresserad och det är kul att veta vad andra familjer äter till middag...:)

2006-09-12 @ 23:13:05
Postat av: Bim

---> Anonym: Jag skriver ibland vad vi äter till middag. Men jag har inte lust att göra det varje dag.

2006-09-13 @ 18:35:34
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0