Torsdagen den 14 september 2006

Jobbade…


 

Åkte direkt efter jobbet till min frissa Lotta på Susannas Hårservice i Ormkärr. Där gjorde jag det vanliga: blekte håret jätteljust, klippte håret jättekort, färgade ögonfransar och ögonbryn. Och som alltid var det jättekul att träffa min gamla kompis och före detta granne Lotta. Bokade tid om sex veckor igen. Drygt 2,5 timmar tog det, och 700:- kronor fick jag betala.


 

Hemma vid kvart över fem. Både Jimmy och Jenny var hemma när jag kom hem. Jimmy hade jobbat mellan sju och fyra idag, så han hade bara hunnit vara hemma en kort stund, och sen duschat. Jenny hade också nyss kommit hem från skolan. Vi tre åt middag tillsammans nästan på en gång när jag kom hem.


 

När vi var klara med middagsbestyren så gick Jimmy och jag till Centrum. Där var vi på OnOff och jag beställde mig en ny dator. Jag har funderat på det en längre tid, och nu hade jag bestämt mig. Jag ska ha den nya datorn. Min bärbara som jag brukar ha, som just nu är på reparation, den ska Jenny ha när den kommer tillbaka. Hennes nuvarande dator, som är stationär, ska vi sälja. Den allra äldsta bärbara datorn, som jag just nu för tillfället har, ska jag behålla som en ”reservdator” till oss alla tre.


 

Då kommer vi alla tre ha varsin bra bärbar dator, plus att vi har den gamla bärbara datorn i reserv, plus att Jimmy också har sin stationära dator. Den fungerar inte för tillfället, men jag tror att han ska fixa den. (Ja, vi är väldigt datorberoende alla tre! ;-) Och Borzko är teveberoende! :-))


 

Datorn som jag beställde är en bärbar Sony med 1024 mb ramminne och 160 gb hårddisk. Den kommer om en till två veckor. Här är länk till datorn på OnOffs hemsida.


 

Väl hemma igen så satt sen Jimmy framför sin dator större delen av kvällen. Jenny städade och rensade i sitt rum. Jag höll på och fixade med lite allt möjligt, och så småningom så hamnade jag i kökssoffan med datorn i knäet. Ingen teve för mig, som nästan alla kvällar.


 

Borzko kom hem från jobbet vid åttatiden. Och hans kväll såg ut precis som vanligt: middag, dusch, och sen en stund i vardagsrumssoffan med sport på teve innan sängdags.


 

En fika och en pratstund i köket vid halvtiotiden hade vi alla fyra också.


 

Fredag i morgon! Härligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0