Torsdagen den 28 september 2006

Jobbade...


 

Åkte hem direkt efter jobbet och var hemma vid halvtretiden. Ingen var hemma när jag kom hem. Borzko jobbade som vanligt och beräknade att vara hemma vid sjutiden. Jimmy jobbade eftermiddagsskift mellan två och tio och beräknade att vara hemma vid elvatiden. Jenny slutade skolan vid kvart över fyra och beräknade att vara hemma vid femtiden.


 

Jag höll som vanligt på och grejade, plockade, donade och fixade med allt möjligt här hemma först. Satt lite vid datorn också. Sen så satte jag mig och läste lite i min bok som jag håller på med för tillfället: ”Signal” av Stephen King. Jenny kom hem från skolan vid halvfemtiden. Hon läste också en stund då, och läste ut boken som jag köpte i går! (Jag undrar vem hon brås på! ;-) Eller vad säger man? Sådan mor sådan dotter!) Sen så åt vi två middag vid femtiden.


 

Efter middagen så blev det slappande resten av kvällen. Satt större delen av kvällen i kökssoffan och varvade mellan min braiga bok och min nya fina dator. Jenny satt mest vid datorn i sitt rum. Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Middag, dusch, och sen sport på teve blev det för honom, som de flesta av hans kvällar.


 

Vi hade lite problem med Internet under kvällen, så det blev inte så mycket datortid under den senare delen av kvällen. Jenny och jag satt och fikade och pratade i köket en lång stund istället.


 
Fredag i morgon! Härligt! :-)  

Kommentarer
Postat av: finkan

Min dotter tycker också om att läsa, precis som jag*ler*

2006-09-30 @ 20:37:10
URL: http://finkans.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Finkan: Ja, jag läser massor! Jenny läser mycket i perioder. Borzko och Jimmy läser absolut ingenting!

2006-09-30 @ 21:45:38
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0