Dagens Jobb - Onsdagen den 25 april 2007

I dag så var det en otroligt hektisk och jobbig dag på jobbet. En av kollegerna var sjuk även i dag, precis som i går, så jag fick vara försteman i stora matsalen under lunchserveringen. Fast först på morgonen så var jag i skalen och fixade grönsaker, och sen så dukade jag matsalarna.

 

Vi serverade grönsakssoppa i dag. Då brukar vi ha mjukt bröd och pålägg till, men i dag hade vi istället små pizzabröd. De skulle serveras varma, alla fick fem var, och det fick bara plats tjugofyra stycken i varje bleck. Då räckte alltså varje bleck till fyra-fem elever. Och vi serverar cirka sjuhundra elever. Så då kan man ju lätt räkna ut att det har varit ett väldigt springande med bleck hela dagen mellan kök och matsal.

 

Synd att jag inte hade min stegräknare på mig på jobbet i dag. Det hade varit kul att se hur många steg det hade blivit. En "vanlig" arbetsdag så går jag cirka tiotusen steg, men i dag har det nog varit många, många fler känns det som.

 

Allt flöt väl ändå på rätt så bra. Flera av de vaktande lärarna hjälpte till med att se till att det inte togs allt för många pizzabröd. En del vill ju gärna ha tio-femton stycken, och då skulle det ju inte räcka till de som äter sist. Vi fick kasta bort väldigt mycket soppa i dag, det var inte många som tog av den tyvärr.


Kommentarer
Postat av: Ahnna

Jag ska följa detta upplägg. Tycker att det verkar bra, då kan jag ju gå in flera gånger per dag och se om det har hänt något nytt.

2007-04-25 @ 19:43:44
Postat av: Bim

---> Ahnna: Okej! Kul att få lite respons! :-)

2007-04-25 @ 19:45:53
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0