"Jaktsäsong" av Mats Strandberg

 ---------    

Recension av boken: "Jaktsäsong" av Mats Strandberg. (Genre: Skönlitteratur.)  

---------    

""Han kan verkligen skriva på ett sätt som träffar rätt i hjärtat. Jag har skrattat och jag har gråtit när jag har läst den här boken, och jag har inte velat släppa den. Man blir verkligen berörd." Nyhetsmorgon, TV4
"Årets chick-lit!" Nyhetsmorgon, TV4

Möt Melinda, en vacker kvinna på 30-nånting som vill träffa mannen i sitt liv. Men var ska hon hitta honom när de enda hon umgås med är bögar som vägrar lämna Bermuda-triangeln av gayklubbar?

Möt Magnus, Melindas bästa vän som längtar efter skönt småtråkigt Svenssonliv - och allra helst med vännen Sebastian, som han är hopplöst förälskad i.

Möt Sebastian, författaren som lever ett fläckfritt liv i sin minimalistiskt inredda våning. Men under den perfekta ytan gömmer sig en och annan smutsig hemlighet.

I Stockholms gayvärld, där Melinda och hennes vänner lever, består dygnet till stor del av nattklubbar, teveberoende och spektakulärt misslyckade dejter. Hur hittar man kärleken bland sex, lögner och dvd-boxar?

"Mats Strandberg har skrivet en helt underbar bok som jag rekommenderar alla att läsa." Västerviks-Tidningen
"Det här är Marian Keyes på svenska. Det här är chic lit när den är som bäst - underhållande, rolig, varm och lite crazy." Nordvästra Skånes Tidningar
"Det finns en drastisk humor och ett flyt i scenväxlingarna som gör underhållningsvärdet högt." Aftonbladet 
"Precis en sån där feelgoodbok man längtar efter ibland. Dessutom välskriven." Östersunds-Posten

Mats Strandberg är född 1976 och bosatt på Söder i Stockholm. Han jobbar som frilansjournalist och skriver bland annat krönikor i Aftonbladet Söndag och tidningen QX. 2004 utsågs han till Årets krönikör. Jaktsäsong är Mats Strandbergs första roman."

(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


För bild och övrig information gå till direktlänk på adlibris.se.

 

---------  

 

Det här var en bra "chick-lit"-roman. Den fick mig att tänka en hel del på Denise Rudbergs böcker. Skillnaden med den här var att den utspelas mycket bland homosexuella. Men gillar man "chick-lit" så gillar man definitivt den här.  ///Bim.

 
---------    

Betyg: 3 av 5.  

---------    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0