Måndagen den 16 april 2007

Jobbade som vanligt i dag igen förstås. Den här veckan så är jag den första halvan av dagen i skalen och fixar grönsaker, och den andra halvan så är jag i disken. I dag serverade vi kebabgryta med kokt ris. Och så vår stora salladsbuffé så klart också. Vi var fulltalig personalstyrka i dag. Inget speciellt hände, utan allt flöt på bara bra. Årets första fika utomhus blev det i dag på eftermiddagsfikat, och det var jättemysigt. Tyvärr så ska det ju bli kallare igen, så det lär väl dröja innan det blir till att fika ute nästa gång.

 

Åkte hem direkt efter jobbet. Både Borzko och Jimmy var hemma när jag kom hem, de hade en ledig dag från jobbet båda två. Borzko hade tagit hand om veckostädningen i dag. Jimmy hade sovit till elva, och sen mest suttit vid datorn. Jenny var i skolan, hon har eftermiddagsundervisning den här veckan.

 

Borzko stack iväg med bilen till Coop Forum i Haninge. Han köpte en ny innerslang till bakdäcket på min cykel, för den hade gått sönder över vintern. Jimmy och jag tog hans bil till Centrum. Där var vi på OnOff och Jimmy köpte sig en GPS till bilen. Tvåtusen kronor kostade den. Sen så var vi på HemKöp och köpte en hel del mejeriprodukter.

 

Väl hemma igen så höll Jimmy på och fixade lite med sin GPS. Sen så ville han ju ut och testa den, så vi åkte iväg ut lite. Åkte bland annat hem till min Mamma och Pappa i Örby och hälsade på. Passade på att hämta hem några böcker som de hade lånat av mig. När vi kom hem igen så hade Borzko precis fixat i ordning min cykel. Så nu kan jag cykla igen om jag känner för det.

 

Vi tre åt middag tillsammans vid halvfemtiden. Sen så skulle Borzko till jobbet för att hämta hem sin lastbil inför morgondagen, och Jimmy ville leka mer med sin nya GPS, så Jimmy körde Borzko till jobbet och jag följde med. Vi lämnade av Borzko på jobbet, och han körde lastbilen hem. Och Jimmy och jag åkte i hans bil hem.

 

När vi var hemma igen så satte sig Jimmy på rummet vid sin dator. Han spelade World Of Warcraft och så lyssnade han på Tenaciuos D. Jag höll först på och fixade med lite allt möjligt här hemma, och sen så satte jag mig vid köksbordet med datorn.

 

Borzko satte sig framför teven i vardagsrummet och tittade på nyheter och så sport förstås som vanligt.

 

Jimmys kompis Kristian kom hit vid halvåttatiden. Efter en liten stund så stack de sen båda iväg ut med Jimmys bil. De skulle leka med Jimmys nya GPS och sen så skulle de till Hagsätra.

 

Jag fortsatte att sitta med datorn i köket. Läste mycket nyheter och många bloggar. Nu är klockan nio och jag sitter och väntar på att Jenny ska komma hem. Hon har först haft undervisning till klockan fem. Sen efter det så har hon varit med i en grupp som har suttit och ringt upp de som har kommit in i deras skola till hösten. Efter det så var hon och åt på McDonalds. Och ytterligare efter det så skulle hon möta upp en stund med Robin och några av hans kompisar som var ute i någon park i stan och njöt av den sköna kvällen. Hon skulle komma hem vid halvelvatiden, och då är det ju också sängdags för mig. Nu blir det fortsatt nyhetsläsning och bloggläsning fram till dess. Ska nog ta mig ett litet kvällsmål också.

 

(Och tiderna i blogginlägg och kommentarer ligger fortfarande två timmar efter...)


Kommentarer
Postat av: Snurran

..och kommentarerna syns inte.. :-/

2007-04-16 @ 21:19:10
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Snurran

jo,NU!!

2007-04-16 @ 21:19:56
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Nej, blogg.se är som vanligt struligt... :-(

2007-04-16 @ 21:22:02
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Snurran: Det verkar ta ett tag innan de syns... :-/

2007-04-16 @ 21:22:23
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0