Torsdagen den 19 april 2007

Jobbade som vanligt i dag också förstås. Även i dag så var jag först i skalen och sen i disken. Vi var fulltalig styrka i dag också. I dag så stod det på matsedeln "smått och gott". Det innebär att husmor gör en rensning i frysen. Vi serverade bland annat: fish&chips, kebabgryta, chicken nuggets, fiskpanetter, köttfärslimpa, potatismos, rotfruktsgratäng, och ris. Kanske något mer också som jag inte kommer ihåg. Det var en mycket hektisk dag i disken i dag. Varför det var så vet jag faktiskt inte, ibland bara är det så.

 

Direkt efter jobbet så åkte jag till min frissa Lotta på Susannas Hårservice i Ormkärr. Sen så satt jag där i nästan tre timmar, och det gick på sjuhundra kronor. Jag gjorde det jag alltid gör: helblekte håret, klippte det jättekort, färgade ögonfransarna och ögonbrynen, och noppade ögonbrynen. Jag köpte också en pincett med inbyggd lampa för tvåhundra kronor. Kul som alltid också att träffa min vän och före detta granne Lotta.

 

Kom hem vid strax före halvsex. Höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma då fram till klockan sex. Då kom Jenny hem från skolan så då åt vi två middag tillsammans. Satt sen och pratade en stund, och Jenny berättade om sin dag. Hon hade varit på McDonalds i Västberga på eftermiddagen. Hon ska ju börja jobba där. I dag var hon och fick sina arbetskläder, och på måndag ska hon på Introduktion.

 

Sen så satte sig Jenny och jag med våra datorer vid köksbordet. Satt och pratade och höll samtidigt på med allt möjligt i datorn. Även i dag så bloggade Jenny ett jättelångt inlägg om sin dag i dag.

 

Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Han åt då middag förstås, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Efter det så tittade han på en ishockeymatch mellan Sverige och Ryssland på teven i vardagsrummet.

 

Jenny och jag fortsatte att sitta i köket med våra datorer resten av kvällen. Ingen teve blev det i kväll heller, precis som i går. Vi pratade och satt och höll på i våra datorer. Ett stort glas thé blev det också.

 

Jimmy jobbade i dag mellan ett och tio, så han kommer väl hem vid elvatiden.

 

Och i morgon är det fredag! Wiieee!!!! ;-)


Kommentarer
Postat av: Snurran

Oj vad lika vi hade skrivit om maten idag! Det är nästan kusligt ibland! jag lovar att jag inte hade tjuvkikat här innan jag skrev iallafall! ;-D

2007-04-19 @ 22:00:42
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, det var lite lika! Och jag har inte heller tjuvkikat! Den delen förskrev jag nog redan vid sextiden. Men lite olika på maträtterna var det nog i alla fall! Jag skrev inte pyttipanna! ;-)

2007-04-19 @ 22:09:04
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Linda

Hejsan...kikar in och lämnar en liten hälsning :-) Ser fram emot dina foton...alltid lika skoj att se dem! *kram*

2007-04-20 @ 11:58:38
URL: http://autumnleaf.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Linda: Hej! Kul att du gillar mina foton! De kommer under eftermidagen eller kvällen! :-)

2007-04-20 @ 15:44:13
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0