Dagens Dagbok - Fredagen den 10 augusti 2007 - Första Halvan av Dagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse också precis som vanligt. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så åt jag frukost och så läste jag lite nyheter i datorn. Borzko hade gått upp vid halvfemtiden och åkt till jobbet. Och Jimmy hade gått upp vid sextiden och åkt till jobbet.

 

Vid niotiden så vaknade Jenny och gick upp. Och Jocke gick upp strax efteråt. De gjorde sig i ordning och sen så stack de båda två iväg till jobbet för att jobba mellan elva och åtta i dag.

 

Jag hade tänkt mig en promenad vid tiotiden när de stack iväg, men det regnade... Så jag höll på här hemma som vanligt och donade, grejade, pulade, plockade, och fixade med lite allt möjligt och omöjligt.

 

Efter en lätt lunch vid tolvtiden så satte jag mig uppe på den övre balkongen, och så började jag att läsa en ny bok: "Ansiktet" av Dean Koontz. Satt sen på balkongen större delen av dagen. Läste i boken, höll på i datorn, bland annat så bloggade jag ett nostalgiinlägg från 1993, och sen så gick jag omkring och fixade lite här hemma ibland.

 

Varmt väder hela dagen. Men helt igenmulet hela dagen. Och små regnskurar ibland.

 

Jimmy slutade tre i dag, som han alltid gör på fredagar. Han kom hem vid halvfyratiden, och då åt han och jag middag direkt, och så satt vi och pratade en stund. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Sen när han var klar så stack han direkt hem till sin kompis Kristian i Högdalen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0