Dagens Dagbok - Fredagen den 17 augusti 2007.

Åkte hem direkt efter jobbet. Höll först på och fixade med lite allt möjligt här hemma en stund. Och sen så satte jag mig i köket med datorn en stund.

 

Jimmy kom hem från jobbet vid fyratiden i dag. Han och jag åt middag direkt då. Efter det så körde vi en sväng till Centrum. Där var vi på Systembolaget för diverse inköp.

 

När vi kom hem igen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Jag satt med datorn i köket en stund igen.

 

Vid halvsjutiden så kom två av Jimmys kompisar och hämtade upp honom. Sen så skulle de vidare till Hagsätra. Och sen så skulle de ut och festa.

 

Jag flyttade upp med dator och bok till vardagsrummet vid halvsjutiden. Satt först lite med datorn och sen så läste jag i min bok: "Sommarbarn" av Katerina Janouch.

 

Vid sjutiden så kom Borzko hem från jobbet. Han åt middag då, sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Och sen så gjorde han mig sällskap uppe i vardagsrummet.

 

Sen så satt vi båda två och läste i våra böcker. Jag läste så småningom ut min bok, och bloggade ett inlägg om den.

 

Vid tjugo i tio så åkte jag iväg med bilen för att hämta upp Jenny på hennes jobb på McDonalds i Västberga. Hon åkte från Jocke i morse och har sedan jobbat mellan tolv och nio i dag, och sen ville hon vara kvar en stund, för Jocke började att jobba klockan tio nu i kväll och ska jobba hela natten. Så timmen mellan nio och tio ville hon vara kvar.

 

När jag åkte iväg för att hämta henne så gick Borzko och la sig för att sova. Han ska (som vanligt) jobba extra i morgon, och ska ju gå upp tidigt (som vanligt).

 

När Jenny och jag kom hem så satte vi oss båda två uppe i vardagsrummet med våra respektive datorer i knäet. Chips och ostbågar hade vi att äta på. Pratade gjorde vi givetvis massor också. Och så kollade vi med ena ögat på filmen "Shrek" som jag hade spelat in tidigare på kvällen.

 

Nu är klockan snart halvett. Jenny har precis gått och lagt sig. Jag ska bara blogga det här, och sen så ska jag också göra mig klar för sängen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0