Dagens Dagbok - Fredagen den 24 augusti 2007 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Var bara inne en snabbis för att kolla upp vad jag hade hemma, och vad jag behövde handla. Sen så tog jag bilen till Centrum, eftersom jag skulle handla en hel del tungt. HemKöp var jag på, och så handlade jag en hel del till kvällen.

 

Väl hemma igen så packade jag upp allting. Och sen så höll jag på och fixade som vanligt här hemma. Förberedde lite inför kvällen också.

 

Jimmy kom hem från jobbet vid halvfyratiden i dag, han slutar ju tre på fredagar. Han duschade och gjorde sig i ordning. Sen så packade han ner lite grejer, och satt vid datorn en kort stund. Sen så stack han iväg vid halvfemtiden. Han skulle möta upp med några kompisar, och sen så skulle de vidare till en kompis föräldrars landställe uppe i Norrtälje. Där ska de vara och umgås och festa hela helgen. Han kommer hem på söndag kväll igen.

 

Borzko kom hem från jobbet vid halvfemtiden. Han duschade då och gjorde sig i ordning. Jenny kom hem från skolan vid femtiden. Då åt jag, Borzko, och Jenny middag tillsammans. Sen efter det så duschade Jenny och gjorde sig i ordning. Och sen efter det så hjälptes vi alla tre åt att förbereda till kvällens firande av Borzko och min Mamma.


Kommentarer
Postat av: Josefin

Hoppas att ni haft en trevlig kväll då ni har firat Borzko och din mamma!

2007-08-24 @ 21:28:45
Postat av: Nilla

Hmm.....Norrtälje....där kommer ju jag ifrån....där är jättefint :)
Ha en jätteskön helg.

2007-08-24 @ 21:29:39
URL: http://frutteline.blogg.se
Postat av: Bim

---> Josefin: Jatack! Kvällen blev trevlig! :-)

2007-08-25 @ 01:11:31
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Nilla: Det här är längre bort än Norrtälje tror jag. Utåt Barnens Ö nånstans. Ha det skönt du också!

2007-08-25 @ 01:12:14
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0