Dagens Dagbok - Fredagen den 3 augusti 2007 - Första halvan av dagen.

I morse så larmade mobilen klockan sju precis som vanligt. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning, också precis som vanligt. Och sen så åt jag min frukost, och läste nyheter i datorn, precis som vanligt det också.

 

Borzko hade gått upp redan vid halvfyratiden och åkte till jobbet sen som vanligt. Jimmy, Jenny, och Jocke hade åkt i väg vid sextiden. Jimmy körde Jenny och Jocke till deras jobb på McDonalds i Västberga, där de båda två skulle jobba mellan sju och fyra idag. Jimmy åt frukost där tillsammans med dem, och sen fortsatte han till sitt jobb på Hägerstens Brädgård för att jobba mellan sju och tre i dag.

 

Satt sedan och tänkte på en stund, att det bara är två veckor kvar av sommarlovet nu... Fredagen den 17 augusti så börjar jag att jobba igen... Sommarlovet har som vanligt gått så otroligt fort...

 

Och tyvärr så var det ju inte något strandväder i dag heller... Mörkt, grått, blåsigt, och ruggigt ute... Det såg ut att ha regnat mycket under natten... Inget regn på morgonen och förmiddagen, men det hängde liksom i luften...

 

Satt och funderade på om jag skulle ta en promenad, men jag kände inte för det. Bestämde mig för att ha en innedag med nytta och nöje istället.

 

Började med att fixa till ännu lite mera i min garderob. Jag rensade och röjde ju massor i går. Men nu så gjorde jag ännu mera i ordning. Finjusterade, plockade om lite, rensade lite bland underkläder och strumpor, och gjorde allting helt perfekt och fint.

 

Efter det så fixade jag återigen i ordning i mina bokhyllor i sovrummet. Jag köpte ju fyra extra hyllplan i går när jag var på IKEA. Så nu satte jag upp dem, och flyttade om lite igen, så nu får jag plats med ännu mera böcker.

 

Sen efter det så höll jag på som jag ofta gör jag här hemma, och pulade, donade, plockade, fixade, och grejade, med lite allt möjligt och omöjligt här hemma.

 

När jag tyckte att jag hade gjort nog med nytta för i dag, så tog jag min dator och min bok med mig och satte mig uppe i vardagsrummet. Bland annat så gick jag in på Adlibris och gjorde en bokbeställning där. Det blev tolv stycken böcker för cirka 800:- kronor.

 

Läste lite bloggar och nyheter också förstås sen. Efter det så läste jag i min bok: "Flickan i källaren - Berättelsen om Natascha Kampusch" av Allan Hall och Michael Leidig, och jag läste också till slut ut boken.

 

Och på eftermiddagen så kom regnet...

 

Jimmy kom hem från jobbet vid fyratiden. Vi åt då middag direkt han och jag. I dag så blev det hämtmat från vår lokala pizzeria på vår gata. Jimmy åt en pizza. Jag åt en pastasallad med räkor, och så tillbehören vitlöksdressing och pizzadegsbröd. Satt och pratade en stund sen förstås också.

 

Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning, och sen så satte han sig vid datorn. Jag satte mig i köket och med min dator.

 

Jenny slutade klockan fyra på jobbet i dag, och det gjorde Jocke också. Hon åkte sen med honom hem efter jobbet, och ska sova där i natt. I morgon bitti så börjar de båda två att jobba klockan sju igen.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Men nu ska ju värmeböljan och solen komma har jag hört, så de sista veckorna innan plugget kanske kan tillbringas på stranden..*hoppas, hoppas*

2007-08-03 @ 22:56:35
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, man får väl lov att tro på tidningarna för en gångs skull nu då... Jag tycker att vi är värda det efter den här sommaren... Fem gånger har jag varit på stranden hittills... Samma tid förra året så hade jag varit där tjugo gånger...

2007-08-03 @ 23:06:55
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0