Dagens Dagbok - Lördagen den 11 augusti 2007 - Dagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse också. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Frukost sen förstås, och nyhetsläsning i datorn under tiden.

 

Borzko hade gått upp klockan fyra och åkte iväg för att jobba extra i dag. Jimmy var inte hemma, han sov hos sin kompis Kristian i natt. Jenny var inte heller hemma, hon sov hos sin pojkvän Jocke i natt. Hon åkte sen direkt därifrån till jobbet för att jobba mellan elva och åtta i dag. Jocke skulle också jobba i dag.

 

Himlen var strålande blå, och termometern visade höga gradantal, så jag packade ner mina badgrejer och stack i väg vid strax före nio.

 

Kom till Farstastrandsbadet klockan nio. Och jag var helt ensam där en liten stund, sen så började förstås folk att komma.

 

Låg sen där och solade, läste i min bok, och lyssnade på musik. Lunch och dricka hade jag med mig, men caffe latte köpte jag där.

 

Efter tre timmar tyckte jag att det räckte med sol, så vid tolvtiden så åkte jag hem. Höll på och fixade med lite allt möjligt när jag kom hem.

 

Vid ettiden så kom Jimmy förbi med fyra stycken kompisar. Han skulle bara hämta sina badgrejer och sen så stack de iväg igen.

 

Jag satte mig på den nedre balkongen sen, med fråndragna inglasningar, med datorn och boken. Och så varvade jag datorn och boken under eftermiddagen.

 

Borzko kom hem från jobbet vid halvtretiden. Efter att han hade duschat och gjort sig i ordning, så satte han sig uppe i vardagsrummet och tittade på fotboll på teve.

 

Vid halvfemtiden så åt Borzko och jag middag tillsammans. Sen så återgick han till sitt fotbollstittande på teven i vardagsrummet.

 

Själv så flyttade jag upp till den övre balkongen, drog ifrån inglasningarna, och njöt av den varma och sköna kvällen. Läste ut boken: "Ansiktet" av Dean Koontz först, och sen så satt jag med datorn i knäet istället.

 

Vid halvsextiden så kom Jimmy hem för att lämna bilen och göra sig i ordning inför kvällen. Han hade varit på Dalarö med fem kompisar. Och sen så hade de ätit pizza till middag. Han skulle tillbaka till sin kompis i Högdalen, fast utan bil, för de skulle dricka öl och festa. När han var klar så körde jag honom till Högdalen.

 

När jag kom hem igen så satte jag mig återigen på den övre balkongen och njöt av den underbara kvällen. Datorn i knäet blev det igen.


Kommentarer
Postat av: Anonym

sluta skriv blogg för fan, det står alltid samma jävla sak, så tråååååkigt!

2007-08-11 @ 21:41:03
Postat av: Bim

---> Anonym: Sluta LÄS min blogg för fan! Skaffa ett liv! Gör nåt som INTE är tråkigt!

2007-08-11 @ 21:44:33
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: camilla

jättekul att du har lagt ut så mkt boktips o recensioner! är själv inne i en riktig läsarperiod.. ser inte nånstans att du läst Box 21 (kan ha missat) men den e helt fantastisk! Roslund Hellström e de som skrivit den! Bara ett tips....

2007-08-11 @ 22:07:53
URL: http://camsliv.blogg.se
Postat av: Bim

---> Camilla: Kul att du gillar mina boktips! Jag är också inne i en riktig läsarperiod just nu. "Box 21" har jag inte läst. Men jag har den hemma! Jag har läst "Odjuret" men inte "Box 21" eller den tredje. Jag har så många på gång att läsa... Men tack för tipset! :-)

2007-08-11 @ 22:20:44
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Skön lördag! jag har också haft en riktigt skön dag, fast inte på stranden dårå..
:-D

2007-08-11 @ 22:25:47
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, det har verkligen varit en skön lördag! Och jag har läst om din också! ;-)

2007-08-11 @ 22:27:30
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Maria

Jag var också i farsta badet i dag!

2007-08-11 @ 23:13:02
Postat av: Bim

---> Maria: Haha! Världen är liten! ;-)

2007-08-11 @ 23:15:05
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

nej du kan sluta skriva!!! idiot kvinna

2007-08-12 @ 23:14:56
Postat av: Bim

---> Anonym: Det påhoppet ids jag inte ens kommentera...

2007-08-12 @ 23:16:53
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0