Dagens Dagbok - Lördagen den 11 augusti 2007 - Kvällen.

Jag satt på den övre balkongen sen, med datorn i knäet. Det var en underbar kväll, så jag ville knappt gå in. Borzko satt och tittade på sport på teve i vardagsrummet hela tiden. Sen klockan åtta så flyttade jag in till vardagsrummet. Och så tittade vi båda två på "SommarKrysset" på TV4. Lite popcorn blev det till också.

 

Sen så började jag på en ny bok: "Invasion" av Dean Koontz. Borzko tittade på någon gammal fim på teve. Jag varvade boken lite med datorn också. Och så lär väl resten av kvällen bli: teve för Borzko, dator och bok för mig, tills det är läggdags för oss båda.

 

Och Jimmy är ute och festar med sina kompisar. Jag vet inte om han kommer hem i natt, eller om han kanske sover hos sin kompis Kristian i Högdalen i natt också.

 

Jenny slutade klockan åtta på jobbet i kväll. Hon åkte sen tillsammans med Jocke hem till honom även i kväll, och ska sova där. I morgon så jobbar de båda två igen.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Högdalen?? Har han flyttat eller har du skrivit fel? *kram*

2007-08-11 @ 23:55:48
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Han har flyttat! ;-)

2007-08-11 @ 23:57:30
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Ok, det hade jag missat
;-D

2007-08-12 @ 00:04:03
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Hahaha! Ja, det har du nog missat! För jag tror nog att jag skrev om det. För Jimmy hjälpte till att köra en liten hyrd lastbil åt dem. ;-)

2007-08-12 @ 00:06:18
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0