Dagens Dagbok - Lördagen den 18 augusti 2007 - Första halvan av dagen.

I morse så larmade mobilen klockan sju. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Åt sen frukost och läste lite nyheter i datorn under tiden.

 

Borzko hade gått upp vid halvfemtiden och åkt iväg för att jobba extra i dag. Jimmy kom hem rätt så sent i natt efter sitt festande, och han skulle sova till klockan tolv i dag.

 

Jennys mobil larmade klockan åtta. Hon låg och drog sig en stund, och sen så gick hon upp och gjorde sig i ordning. Hon åt frukost och vi hade en liten pratstund. Sen så gick hon iväg till bussen för att åka till jobbet och jobba ett pass mellan elva och åtta i dag.

 

Jag hade tänkt mig en promenad i dag. Men jag kom inte iväg ut. Jag hade ingen lust. Jag satt kvar vid datorn istället och så löste jag Melodikrysset mellan tio och elva.

 

Efter det så höll jag på i någon timme och fixade, donade, pulade, plockade, och grejade med lite allt möjligt och omöjligt här hemma.

 

Klockan tolv så larmade Jimmys mobil och han gick upp. Han åt frukost och jag åt samtidigt lunch. Satt och fikade och pratade en stund också. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Och sen så satt han vid datorn på sitt rum en stund.

 

Jag började att läsa i en ny bok: "Nu vill jag sjunga dig milda sånger" av Linda Olsson. Varvade lite med datorn också.

 

Vid tvåtiden så flyttade både Jimmy och jag upp till vardagsrummet med våra datorer. Han kopplade in sin dator till vår 37-tums platteve, och satt sen och spelade datorspel. Jag hade min lilla bärbara dator i knäet som vanligt. Och så fortsatte jag att varva datorn med boken.

 

Borzko kom hem från jobbet vid tvåtiden. Han duschade då och gjorde sig i ordning. Sen så kom han upp till oss i vardagsrummet och gjorde oss sällskap i någon timme. Vid halvfyratiden sen så åkte han iväg med bilen. Han skulle hem och hälsa på sin Mamma.

 

Vid fyratiden så åkte Jimmy och jag iväg i hans bil. Vi åkte till McDonalds i Sköndal där vi åt middag. Jag åt en McFish, pommes frites och FantaFree.

 

Sen så åkte vi hem igen och satte oss återigen i vardagsrummet med våra datorer. Fikade och pratade gjorde vi också.


Kommentarer
Postat av: Snurran

En riktigt skön ledig dag för din del då!
*kram*

2007-08-18 @ 23:15:28
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, det var en skön ledig dag. Men inte så skön som den kunde ha varit, med tanke på att jag inte har mått så bra...

2007-08-19 @ 08:20:36
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0