Dagens Dagbok - Lördagen den 25 augusti 2007 - Andra halvan av dagen.

Efter middagen så varvade jag datorn med boken igen. Började på en ny bok: "Självkänsla nu!" av Mia Törnblom.

 

Sen vid kvart i sju så tog jag bilen och åkte och hämtade upp Jenny på jobbet. När vi kom hem så duschade Jenny och gjorde sig i ordning.

 


image1072


Vid åttatiden så var hon klar, så då stack vi iväg. Först så åkte vi till Centrum och handlade lite gott att äta som hon skulle ha med sig hem till Jocke senare på kvällen.

 

Sen så hade vi tänkt att gå och fika och äta lite i Centrum. Jag kände att jag behövde prata lite med Jenny i lugn och ro, och tänkte passa på. Men alla fik var stängda i Centrum, så vi åkte till McDonalds i Sköndal istället.

 


image1073


Sen så satt vi där mellan ungefär halvnio till tio, och pratade i en och en halv timme. Åt gjorde vi också. Jag åt en McFish, pommes frites, och en Fanta Free. Sen efter det så blev det en stor Caffe Latte, och en stor chokladmuffins.

 

Skönt att få prata av sig lite, när det bara är vi två. I och för sig pratar vi ju jämt jättelänge i telefon, ibland flera gånger om dagen, när hon inte är hemma. Och sms skickar vi hur många som helst om dan. Men det är ju inte riktigt samma sak, som att prata öga mot öga.  

 


image1074


Vid tiotiden sen så körde jag Jenny tillbaka till McDonalds i Västberga. Jocke slutade vid halvelva, och Jenny skulle möta upp med honom där, och sen följa med honom hem, och sova där. Och så skulle hon uppvakta honom på födelsedagen med presenten som hon har köpt. Jag var med och betalade på den också, från mig, Borzko, och Jimmy. För vi vill ju också uppvakta honom.

 

Jag kom hem igen till Farsta vid halvelvatiden. Borzko var hemma då. Han hade varit i stan med sina jobbarkompisar efter fotbollsmatchen och druckit ett par öl, men han hade kommit hem redan vid tiotiden.

 

Sen så satt vi båda två i vardagsrummet och tittade på sista delen av "Sommarkrysset" som jag hade spelat in tidigare under kvällen.

 

Efter det så satt Borzko och slötittade på något på teve, och jag satte mig med min dator i knäet istället. Nu ska jag blogga det här, och sen så ska jag nog läsa lite i min bok.


Kommentarer
Postat av: Tingeling

Härligt med lite mor och dotter snack det behöver man ibland. Ha en trevlig söndag kram Tingeling

2007-08-26 @ 10:32:53
URL: http://Tingeling-tingeling.blogspot.com
Postat av: Anonym

vad ville du prata om? lät som nått allvarligt hänt:/?

2007-08-26 @ 10:47:04
Postat av: Bim

---> Tingeling: Ja, visst behöver man det! Jag älskar att prata med Jenny! ;-D Ha en trevlig söndag du också! :-)

2007-08-26 @ 11:38:55
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anonym: Nej, det var absolut inget allvarligt. Men Jenny har varit borta så mycket senaste tiden, så vi har inte riktigt hunnit med våra "mamma-dotter-prat" som vi ofta har. När hon har varit hemma på senaste tiden, så har det varit så mycket annat runt omkring. Jag vill gärna att vi är ensamma när vi pratar. Men i går så satt vi alla fall i en och en halv timme och pratade, och det var skönt. Vi pratade bland annat om: Jennys skola under hösten, Jennys jobb under hösten, Jennys förhållande med Jocke, och massor med andra saker, typ som allt skitsnack i kommentarerna i våra bloggar och så. Jag saknar våra pratstunder när hon är borta mycket. Det är inte samma sak att prata i telefon, även om det också är bra. Tur att vi pratar gratis med varandra! För häromdagen så pratade vi i 42 minuter till exempel! :-D

2007-08-26 @ 11:44:03
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: steffanie

Vad tycker du om Självkänsla nu!? Jag lyssnade på den som hörbok för ett tag sen i och efter att ha varit lite skeptisk i början började jag gilla den väldigt mycket. Det är inte rocket science, det är egentligen så enkelt så man borde kommit på det själv, men det gör man ju inte ;)

2007-08-26 @ 15:32:00
URL: http://www.steffanie.net
Postat av: Bim

---> Steffanie: Jag gillade den, men jag är inte lyrisk över den som många andra verkar att vara. Visst är det egentligen väldigt självklara saker! Man har ju läst liknande böcker tidigare, men det har nog varit med engelska/amerikanska författare. Jag har nog aldrig förstått att det var skillnad på självkänsla och självförtroende förut, men det förstår jag nu. Jag tror att jag ska gå och tänka lite på den i ett par månader, och sen så ska jag nog faktiskt läsa om den. Jag tror att jag kan ta till mig ännu mer då. Har precis läst ut den nu, och håller på med en recension, där det står typ det som jag har skrivit nu! ;-)

2007-08-26 @ 15:37:25
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0