Dagens Dagbok - Lördagen den 25 augusti 2007 - Första halvan av dagen.

I morse så larmade mobilen halvsju. Jag gick upp lite tidigare än vanligt för jag ville vara klar innan Jenny skulle upp, så hon skulle få vara i fred i badrummet. Jag somnade inte förrän vid halvtvå i går kväll, så det blev bara fem timmars sömn i natt.

 

Jag duschade och gjorde mig i ordning, och sen så blev det fika och frukost. Jenny skulle gå upp vid halvåtta, men hon var lite trött och kom inte upp förrän vid åttatiden. Då duschade hon och gjorde sig i ordning. Jocke gick upp vid halvniotiden.

 

Sen så gick både Jenny och Jocke iväg till tunnelbanan vid kvart i nio. De skulle båda två åka till McDonalds i Västberga. De skulle äta frukost tillsammans där. Sen så skulle Jenny jobba ett pass mellan tio och sju. Jocke skulle åka hem till sig en stund sen. Och så skulle han komma tillbaka för att jobba ett pass mellan tre och halvelva.

 

Jimmy var ju inte hemma, han är fortfarande i Norrtälje, och kommer hem i morgon kväll.

 

Borzko vaknade och gick upp vid niotiden. Han var för ovanlighetens skull ledig i dag. Han brukar ju annars ofta jobba extra på lördagar. Han duschade då och gjorde sig i ordning, och sen så åt han förstås frukost.

 

Jag hade tänkt mig en förmiddagspromenad i dag, men jag kände mig så slö och slapp i dag, så jag avstod. Borzko kände också bara för att slöa, så då blev det så för oss båda.

 

Borzko satt större delen av dagen och läste i sin bok. Lite annat pysslade han förstås också med under dagen.

 

Jag satt större delen av dagen och varvade min bok med min dator. Jag läste ut Stephen King-boken som jag har hållit på med i ett par dagar. Och jag lyssnade på Melodikrysset över Internet. Jag bloggade lite, läste bloggar, och jag läste nyheter. Och så varvade jag med lite allmänt pysslande här hemma. Bland annat så tvättade jag sex stycken maskiner med tvätt under dagen. Jag hade kommit efter lite med tvättandet under veckan... Men nu är jag ikapp efter de sex maskinerna.

 

Borzko stack sen iväg vid halvtvåtiden. Han skulle möta upp med en jobbarkompis vid tvåtiden. Sen så skulle de vidare till Stockholms Stadion för att se Hammarby spela fotboll mot Brommapojkarna. Äta något skulle de också, och också ta ett par öl.

 

Jag fortsatte även sen under eftermiddagen att varva bok med dator. Satt på den övre balkongen större delen av tiden. Och så fortsatte jag att pyssla lite här hemma också. Middag åt jag i min ensamhet vid femtiden. Och efter middagen så fortsatte jag som före middagen.


Kommentarer
Postat av: Josefin

Hej hej bara jag igen :)
Har kollat på de böcker du läst men inte sett att du haft med Mari Jungstedt på din lista? Jag kan givetvis ha sett fel? Men om du inte har läst hennes böcker tycker jag absolut att du ska göra det. Det är väldigt välskrivna och spännande böcker. Man kan inte lägga ifrån boken förrän den är utläst, precis som det ska vara :)
God natt!

2007-08-25 @ 23:16:40
Postat av: Bim

---> Josefin: Hej, hej! ;-) Nej, jag har faktiskt inte läst något av Mari Ljungstedt! Jag har en bok med henne: "Det du inte ser", och jag undrar om jag inte möjligtvis har någon ytterligare. Jag har så otroligt mycket böcker som jag inte har hunnit med att läsa. Och ändå så handlar jag bara mer och mer... Men jag kanske ska prioritera den då! ;-)

2007-08-25 @ 23:21:20
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Du verkar ha haft en lika behaglig dag som jag! ;-)

2007-08-25 @ 23:26:04
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, en väldigt lat och skön dag blev det! Och kvällen har varit bra den också! Rapport om den kommer snart! ;-)

2007-08-25 @ 23:28:25
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Josefin

Ja det tycker jag absolut att du ska göra :)

2007-08-26 @ 00:10:18
Postat av: Bim

---> Josefin: Jag lovar! ;-D Påminn mig! ;-)

2007-08-26 @ 08:24:36
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0