Dagens Dagbok - Lördagen den 4 augusti 2007 - Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse också. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så åt jag frukost och läste nyheter i datorn. Borzko hade gått upp halvsex och åkt iväg för att jobba extra idag. Jimmy sov, och skulle sova till tolv i dag, för han var ute och festade i natt. Jenny sov hos Jocke i natt, och sen så hade de båda gått upp tidigt och åkt till jobbet för att jobba mellan sju och fyra i dag.

 

Jag hade faktiskt trott att det skulle bli sol i dag, men det var helt igenmulet här på morgonen. Hade tänkt att vara på badet vid niotiden för att sola ett par timmar, men så blev det ju alltså tyvärr inte. Jag satt vid datorn en stund först, och sen så satte jag mig och läste i en ny bok. Ännu en dokumentär bok blev det: "En andra chans" av Lauren Roche.

 

Sen så höll jag på hela förmiddagen och varvade boken, med datorn, och med att som vanligt hålla på och fixa med allt möjligt här hemma.

 

Vid tolvtiden så vaknade Jimmy och gick upp. Han åt frukost och jag åt lunch samtidigt. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning.

 

Nu är klockan strax ett, och vi ska åka iväg snart. Jag ska in och titta på "Pride-Paraden" som jag gör varje år. Jag brukar nästan alltid åka in med Jenny, men hon jobbar ju i dag och kan inte. Borzko jobbar ju också och kan inte heller följa med. Så Jimmy är snäll och ställer upp och följer med mig. För det är ju självklart roligare med sällskap. Så fotografier från Paraden kommer förmodligen senare.

image916

Kommentarer
Postat av: L

Vet du om man söker på bilder på Blondinbellapå Google kommer det upp några på dig.Tyckte det var lite roligt:)

2007-08-04 @ 14:07:26
Postat av: Bim

---> L: Hahaha! Jag testade också! Och det kom upp flera stycken fotografier på mig och andra från min blogg! :-D

2007-08-04 @ 18:02:33
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0