Dagens Dagbok - Måndagen den 13 augusti 2007 - Dagen.

Mobilen larmade klockan sju i dag också. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Frukost med nyhetsläsning i datorn sen. Borzko hade gått upp klockan fyra och åkt till jobbet. Jimmy hade gått upp klockan sex och åkt till jobbet. Jenny hade inte sovit hemma i natt, hon sov hos Jocke.

 

Grått och mulet här på morgonen och dagen. Men ganska så varmt. Funderade på en promenad, men jag avstod, för jag hade så himla ont i mina "knölar" på fötterna i dag, efter den långa promenaden i går. Kände mig lite lat och även lite deppad också... Jag får alltid lite ångest så här i slutet på min långa ledighet...

 

Beslöt mig för en slö- och slappar-dag hemma. Jag började med att sitta en stund vid datorn. Sen efter det, så gjorde jag något som jag nästan aldrig gör, jag tittade på en dvd-film på förmiddagen. "Secret Window" blev det. (Se separat blogginlägg om filmer.)

 

När den var slut så åt jag lite lätt lunch, och sen så tog jag med mig min dator och en bok, och så satte mig uppe på den övre balkongen. Först så läste jag ut boken: "Natten innan de hängde Ruth Ellis och andra berättelser ur mitt liv" av Margareta Strömstedt. (Se separat blogginlägg om boken.) Sen så bloggade jag lite, och så läste jag bloggar och nyheter.

 

Sen så satte jag mig och lyssnade på ett Sommarprogram över Internet, och den här gången så blev det med Pernilla Wahlgren. (Se separat blogginlägg om sommarprogrammet.) Efter det så satt jag en stund med datorn igen. Fortfarande så höll jag till på den övre balkongen.

 

Flyttade så småningom ner till undervåningen, och så flyttade jag ut på den nedre balkongen istället. Solen tittade fram lite då och då på eftermiddagen också. Varvade datorn med en bok: "Invasion" av Dean Koontz.

 

Jimmy kom hem från jobbet vid femtiden. Då åt han och jag middag tillsammans, och satt och pratade en stund. Sen efter det så duschade han och gjorde sig i ordning.

 

Jenny sov ju hos Jocke i går natt. Både hon och han hade en ledig dag i dag. De var hemma hos Jocke hela dagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0