Dagens Dagbok - Måndagen den 20 augusti 2007.

Åkte hem direkt efter jobbet. Gick igenom e-mailen och snail-mailen. Plockade och fixade med lite allt möjligt här hemma sen en kort stund. Sen så gick jag en sväng till Centrum efter det. Handlade födelsedagspresent till min Mamma som fyller år på torsdag. Sen så var jag på Hemköp och handlade matvaror.

 

När jag kom hem igen så höll jag återigen på att plocka och fixa lite här hemma. Sen så satte jag mig på den övre balkongen ett tag. Satt med datorn i knäet och höll på med lite allt möjligt en stund. Och sen så gick jag ner till köket och började fixa till middagen.

 

Jimmy kom hem från jobbet vid halvfemtiden. Han och jag åt middag direkt då. I dag blev det köttbullar med potatiskroketter. Och så en hel del tillbehör: rödlökskeso, vitlöksfraiche, basilikafraiche, tomater, gurka. Satt förstås och pratade en stund sen också.

 

Efter middagen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Och sen så stack han direkt iväg hem till sin kompis Kristian i Högdalen. Jag höll på och fixade i ordning i köket, och sen efter det så satte jag mig en stund i köket med datorn.

 

Efter ett tag så flyttade jag upp till vardagsrummet, och så satte jag mig och läste i min bok: "Liseys berättelse" av Stephen King. Varvade lite med datorn ibland också.

 

Borzko kom hem från jobbet vid åttatiden. Han åt då middag, sen så duschade han och gjorde sig i ordning. En pratstund hann vi med också, innan det var dags för honom att gå och lägga sig vid halvtiotiden, eftersom han ska upp vid halvfyra i morgon...

 

Jenny kom hem vid tiotiden. Hon hade först varit i skolan. Sen så hade varit tillsammans med kompisar från skolan och Jocke. Sen skulle Jocke jobba ett nattpass på McDonalds, och då åkte hon hem. En pratstund blev det för henne och mig när hon kom hem. Och nu är det läggdags för mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0