Dagens Dagbok - Måndagen den 27 augusti 2007.

Åkte hem direkt efter jobbet. Var sen hemma på eftermiddagen. Höll på som vanligt och fixade med lite allt möjligt här hemma. Och så varvade jag med stunder vid datorn.

 

Jimmy kom hem från jobbet vid femtiden. Han och jag åt middag tillsammans då direkt. Sen så stack han iväg klockan halvsex igen. Han skulle till Huséns Trafikskola AB i Huddinge klockan sex. Det var den första teorilektionen inför att han ska ta körkort för lastbil.

 

Jag höll återigen på och fixade med lite allt möjligt här hemma. Och sen när jag var klar så satte jag mig vid datorn igen. Mycket läsning blev det i kväll i datorn: bloggar, nyheter, krönikörer, och kolumnister.

 

Borzko kom hem från jobbet vid kvart i åtta. Middag åt han då. Och sen så duschade han och gjorde sig i ordning.

 

Jimmy kom hem från körskolan vid kvart över åtta. Då duschade han och gjorde sig i ordning.

 

Jenny åkte i morse direkt från Jocke och till skolan. Hon hade förmiddagsundervisning i dag. Sen så åkte hon direkt till jobbet för att träffa Jocke en stund. Han slutade klockan tre i dag, på sin sista anställningsdag på McDonalds i Västberga. I morgon börjar han på ett nytt jobb.

 

Jenny jobbade sen ett kvällspass mellan fem och tio. Sen när hon slutade så kom Jocke tillbaka för att möta upp med henne, och så följde hon med honom hem för att sova där i natt också. Och så åker hon direkt till skolan därifrån i morgon bitti igen.

 

Jimmy, Borzko och jag tog en fika och en pratstund i köket. Sen så gick Borzko och la sig vid halvtiotiden. Jimmy och jag satt kvar och pratade en stund till sen.

 

Nu är klockan strax efter tio. Jag har precis pratat med Jenny i telefon. Hon och Jocke är på väg hem till honom nu. Jimmy har gått in i sitt rum och satt sig vid datorn. Borzko sover. Och jag ska blogga det här, och sen så ska jag göra mig i ordning för natten.


Kommentarer
Postat av: Anonym

vad jobbar borzko med :)

2007-08-27 @ 23:33:47
Postat av: Bim

---> Anonym: Han jobbar som lastbilschaufför på Kyl- och Frys-Expressen.

2007-08-28 @ 20:00:02
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0