Dagens Dagbok - Måndagen den 6 augusti 2007 - Andra halvan av dagen.

Jimmy kom hem från jobbet vid halvfemtiden. Då åt han och jag middag tillsammans. I dag blev det fullkornsfusillipasta och köttbullar. Vegetariskt alternativ till köttbullarna till mig förstås. Satt och pratade en stund också.

 

Jimmy gick sen in och duschade och gjorde sig i ordning. Och efter det så satt han vid datorn en stund. Och sen så tog han bilen och stack iväg till sina kompisar i Hagsätra.

 

Jenny slutade fyra på jobbet i dag, och likaså gjorde Jocke. De åkte sen direkt hem till Jocke för att vara där i kväll, och sova där i natt.

 

När allt var undanplockat efter middagen, och Jimmy hade åkt iväg med bilen, så tog jag min dator och min bok med mig och flyttade upp på övre balkongen. Satt sen där större delen av kvällen och njöt av den underbart sköna kvällen. Läste mest i boken, men satt också lite med datorn.

 

Borzko kom hem från jobbet vid halvsjutiden i dag. Han åt middag, duschade, och gjorde sig i ordning. Sen så satt han resten av kvällen i vardagsrummet och tittade på teve. Gick och la sig gjorde han vid halvtiotiden, och så ska han upp vid halvfyratiden i morgon bitti.

 

Vid halvtiotiden så flyttade jag in från balkongen, och så satte jag mig i vardagsrummet istället. Fortsatte även där att varva boken med datorn. Ingen teve blev det i kväll, precis som de flesta av mina kvällar. Läste så småningom ut boken också.

 

Nu är klockan strax efter elva. Nu ska jag läsa bloggar och nyheter, och sen får vi väl se om jag börjar på ytterligare en ny bok i dag, eller om jag bara ägnar mig åt datorn resten av kvällen.


Kommentarer
Postat av: sofie

Läs & kommentera min blogg :D

2007-08-07 @ 17:31:59
URL: http://metrobloggen.se/safie
Postat av: THOWE

Grymt härliga sommarkvällar nu alltså :)

2007-08-07 @ 18:30:16
URL: http://thowes.blogg.se
Postat av: Bim

---> Sofie: Okej! Jag ska kolla in din blogg!

2007-08-07 @ 20:12:09
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Thowe;: Ja, underbar kväll i går kväll! Och även i kväll! Fast nu sitter jag faktiskt inomhus och tittar på "Allsång på Skansen".

2007-08-07 @ 20:12:53
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0