Dagens Dagbok - Måndagen den 6 augusti 2007 - Första halvan av dagen.

I morse så vaknade jag redan kvart över fem... Av att telefonen ringde... Det var en full tjej som ringde fel... Och hon gav sig inte heller... Hon ringde fyra-fem gånger innan hon gav upp efter att jag hade skrikit åt henne...

 

Sen så kunde jag inte somna om. Jag hörde att Jenny gick upp vid halvsextiden och duschade och gjorde sig i ordning. Sen så hörde jag att Jimmy och även Jocke gick upp vid sextiden och gjorde sig i ordning. Och sen så hörde jag hur de alla tre stack iväg till sina jobb vid strax efter sex.

 

Somnade sen om vid kvart över sex, och vaknade sen som vanligt av att min mobil larmade klockan sju. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Och sen blev det frukost med nyhetsläsning i datorn som vanligt.

 

Borzko hade gått upp vid fyratiden och åkt iväg till jobbet som vanligt förstås.

 

Strålande sol ute i morse, så jag packade min badväska och åkte iväg till Farstastrandsbadet vid strax före nio. Sen så låg jag där och solade i ungefär tre timmar. Vid tolvtiden så tyckte jag att det räckte, så då åkte jag hem igen.

 

Packade bara upp mina badgrejer och åt lite lätt lunch. Sen så tog jag en sväng till Centrum. Postade ett brev, och så handlade jag lite mat på HemKöp. Sen så gick jag hem igen.

 

När jag kom hem så satte jag mig på den nedre balkongen en stund. Läste ut min bok: "Lyckans hjul" av Kajsa Ingemarsson först. Sen så satt jag med datorn i knäet en stund. Bloggade, läste bloggar, och läste nyheter.

 

Sen så började jag på en ny bok igen. Det blev ännu en bok av Kajsa Ingemarsson: "Den ryske vännen". Varvade med att sitta i skuggan på den nedre balkongen, och att sitta i solen ute på uteplatsen. Höll på så och varvade till fyratiden, och då gick jag in och började med middagen.


Kommentarer
Postat av: L

Gud va jobbigt med hon som ringde, har hänt här med hemma ibland det är oftast min mamma som får ta det. Och som sagt, dom ger inte upp heller. Då får man dra ut hela telefonjacket. :/

2007-08-06 @ 18:20:03
Postat av: Bim

---> L: Ja, jag var skitförbannad! Nästa gång så stänger jag av telefonen... :-/

2007-08-06 @ 20:45:56
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Ja, somliga borde inte få ha tillgång till telefon ;-D Hoppas att det inte händer igen! *kram*

2007-08-06 @ 22:16:29
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Nej, det får jag verkligen hoppas... :-/

2007-08-06 @ 22:17:46
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0