Dagens Dagbok - Onsdagen den 1 augusti 2007 - Andra halvan av dagen.

Jimmy kom hem från jobbet vid femtiden. Han och jag åt då middag tillsammans bara vi två direkt, och satt sen och pratade en stund. Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning, och sen så stack han direkt iväg till sin kompis Kristian i Högdalen.

 

Jag gick upp och satte mig på den övre balkongen igen. Satt med datorn i knäet och höll på med allt möjligt. Och så njöt jag av den sköna kvällssolen. Satt med inglasningen fråndragen tills solen försvann bakom huset framför vid sjutiden. Då drog jag igen inglasningen och satt kvar och njöt av den fina kvällen ändå. Inte förrän vid niotiden så flyttade jag in från balkongen och in i vardagsrummet.

 

Började att läsa en ny bok också: "Flickan i källaren - Berättelsen om Natascha Kampusch" av Allan Hall och Michael Leidig. Ännu en dokumentärbok är det, jag har bara lästa såna ett tag nu. Och så varvade jag med datorn förstås: bloggläsning och nyhetsläsning som vanligt, och så brände jag en film.

 

Jimmy kom hem igen vid elvatiden. Då gick han och la sig på sitt rum och kollade på teve, för att sen sova.

 

Borzko kom också hem vid elvatiden. Han hade åkt direkt efter jobbet till Söderstadion för att titta på fotboll mellan Hammarby och Malmö. Han var glad när han kom hem, för Bajen hade vunnit med 1-0. Ätit hade han så klart gjort. Han duschade, och sen så gick han och la sig på en gång.

 

Jenny sov ju hos Jocke i går natt. De har båda varit lediga från jobbet i dag, så hon har varit kvar hos honom hela dagen, och hon sover där även denna natt.


Kommentarer
Postat av: Helena

hur gammal är din dotter ?

2007-08-02 @ 17:21:49
Postat av: Bim

---> Helena: Jenny är 17 år. Fyller 18 i mars nästa år.

2007-08-02 @ 19:06:34
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0