Dagens Dagbok - Onsdagen den 1 augusti 2007 - Första halvan av dagen.

Vaknade i morse strax före sex av att en väckarklocka ringde och ringde och ingen stängde av den... Trodde att det var någon av Jimmys klockor som jag hörde, så jag låg och väntade på att han skulle stänga av... Men till slut så gick jag upp och nerför trappan till undervåningen. Då upptäckte jag att det var Jennys väckarklocka som ringde, och hon var ju inte ens hemma... Stängde av den och gick och la mig igen. Hade svårt att somna om, och när jag låg där så tänkte jag på att jag inte hade hört Jimmy gå upp... Så vid tio över sex så gick jag nerför trappan igen... Och så väckte jag Jimmy som säger att han inte hade hört sina väckarklockor som skulle ha ringt klockan sex... Han gick upp och gjorde sig i ordning och gav sig iväg till jobbet. Och själv så gick jag och la mig igen... Och somnade om.

 

Klockan sju larmade min mobil, och jag gick upp för tredje gången den här morgonen. Borzko hade åkt iväg till jobbet vid halvfemtiden. Jimmy hade som sagt var åkt iväg till sitt jobb vid halvsjutiden. Och Jenny var ju inte hemma, för hon sov hos Jocke i natt. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Och sen så blev det förstås frukost med nyhetsläsning i datorn under tiden.

 

Höll sen på och fixade lite här hemma, och så satt jag även lite vid datorn. Packade sen min badväska, och vid strax före halvtio så gav jag mig iväg till badet. Tog bilen eftersom jag ville ha min solstol med. Egentligen så är det alldeles för nära för att ta bilen dit, men det är jobbigt att bära på stolen under promenaden dit tycker jag.

 

Soligt och skönt, men en lite kall vind var det tyvärr. Så emellanåt var det jättevarmt, och ibland blev det lite kallt när det blåste till. Men det blev sen varmare och varmare vartefter tiden gick. Köpte mig en caffe latte i kiosken. Fun light och en färdig wasaknäckemacka hade jag med mig. Läste lite i min bok, solade, och lyssnade på musik. Inget bad blev det i dag.

 

Efter tre timmar så tyckte jag att det fick räcka med sol. Och ungefär samtidigt så började det komma upp moln, så det passade bra att åka hem då. Väl hemma så blev det en fika igen, och lite att äta också. Sen så höll jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma.

 

Så småningom så satte jag mig på den övre balkongen och läste. Läste då ut boken som jag har hållit på med: "En tillräckligt vacker dag för att dö" av Jeanette Lindblad. Och när jag hade läst klart den så satt jag med datorn på balkongen istället. Satt där sen och bloggade, läste bloggar, och läste nyheter. Och njöt av eftermiddagen som var omväxlande sol och moln.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0