Dagens Dagbok - Onsdagen den 15 augusti 2007 - Andra halvan av dagen.

Vid fyratiden så åkte jag, Jenny och Jocke iväg med bilen. Jag körde dem till McDonalds i Västberga där Jenny skulle jobba ett pass mellan fem och elva i kväll. Jocke skulle inte jobba i kväll. Han skulle sen åka hem, och sen så skulle han åka tillbaka igen för att möta upp med Jenny när hon slutade klockan elva. Och sen så skulle de båda hem till honom och sova där i natt. (Snäll kille som är rädd om Jenny och inte vill att hon ska åka själv hem till honom vid den tiden.)

 

Jag var hemma igen vid femtiden. Jimmy hade kommit hem från jobbet vid halvfemtiden. Sen så hade han duschat och gjort sig i ordning. Vid femtiden sen så åt han och jag middag tillsammans.

 

Efter det så satt Jimmy på sitt rum, vid datorn. Själv så flyttade jag upp till vardagsrummet. Satt lite med datorn, och så började jag också att läsa i en ny bok: "Sommarbarn" av Katerina Janouch.

 

Vid sjutiden så kom Borzko hem från jobbet. Han åt då middag, sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Sen så tittade han på teve i vardagsrummet fram tills han gick och la sig. I kväll redan vid halvtiotiden, för han ska upp vid halvfyratiden i morgon bitti.

 

Vid åttatiden så tog Jimmy och jag en sväng till Centrum och till HemKöp. Chips, dipp, och choklad blev det i kväll.

 

Vid halvniotiden så kom även Jimmy upp till mig och Borzko i vardagsrummet. Först så tittade vi på ett avsnitt av: "Simpson". Och sen så tittade vi på en mycket gammal film på teve: "Dödligt vapen 3" med Mel Gibson.

 

Nu är det bara jag som är vaken och uppe här. Jimmy gick och la sig efter filmen, vid elvatiden. Borzko gick som sagt var och la sig vid halvtiotiden. Och Jenny är väl på väg hem från jobbet nu, och hem till Jocke, tillsammans med honom.

 

Min sista sena kväll på sommarlovet... I morgon måste jag gå och lägga mig vid halvelvatiden... För på fredag morgon så måste jag gå upp vid halvfemtiden... För då börjar jag att jobba igen...


Kommentarer
Postat av: Angela

Hjälp! Är sommarlovet till ända redan? Man slutar aldrig förvånas över hur fort tiden går när man är ledig!

2007-08-16 @ 08:25:40
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, det är helt otroligt... Redan slut... Sista dagen i dag... Och här öser regnet ner i dag... :-(

2007-08-16 @ 08:27:14
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Det har det gjort här också. I morse stod trafiken i stort sett still på E20 på väg till jobbet. Vägen påminde mer om Göta Älv än E20 ;-) Nu är det dock uppehåll så länge det nu varar ;-)

2007-08-16 @ 11:15:22
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Här har det regnat till och från hela dagen... :-(

2007-08-16 @ 12:59:01
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0