Dagens Dagbok - Onsdagen den 8 augusti 2007 - Första Halvan av Dagen.

I morse så vaknade jag första gången kvart över fem... Jag har haft lite otur om morgnarna nu ett tag... Kvart över fem i morse så ringde min mobil... Jag såg att det var från Borzkos mobil, men han var inte där när jag svarade... Jag ringde upp honom och frågade varför han ringde... Men han hade inte ringt... Kom fram till att han hade mobilen i fickan, inget knapplås på, och att telefonen hade råkat ringa till den som han sist ringde till i går...

 

Jag somnade i alla fall om efter en stund, och så vaknade jag nästa gång när min mobil larmade klockan sju. Jag gick upp, duschade, och så gjorde jag mig i ordning. Sen så åt jag frukost, och så läste jag nyheter i datorn under tiden.

 

Borzko hade gått upp vid halvfemtiden och åkt till jobbet. Jimmy hade gått upp vid sextiden och åkt till jobbet. Jenny var inte hemma, hon sov hos Jocke i natt.


Höll sen på här hemma och fixade lite en stund. Sen vid halvtiotiden så tog jag bilen och så åkte jag iväg till Willys i Länna för att handla lite. Det blev mest kemtekniska varor, och så lite matvaror förstås också. Cirka åttahundra kronor gick det på i dag.

 

När jag kom hem igen så packade jag upp allt förstås, och sen så gick jag iväg ut igen. Nu gick jag till Centrum, och till HemKöp. Det var några saker som jag inte fick tag i på Willys som jag skulle handla på HemKöp. Och så skulle jag panta flaskor, för de kassarna hade jag glömt hemma.

 

När jag var klar på HemKöp så gick jag till Bokia, och så köpte jag mig en bok. Se tidigare inlägg för bild på boken.

 

Kom hem vid tolvtiden. Och jag hade en väldig tur, för precis när jag kom hem så började det att regna lite smått. Och sen så satte det igång med ösregn, åska, och blixtar. Jag åt lite lätt lunch och tog en fika först när jag kom hem.

 

Sen så satte jag mig på den övre balkongen och tittade på det häftiga vädret utanför. Satt med datorn och bloggade lite, bland annat ett inlägg med bilder på regnet, och läste även lite bloggar och nyheter. Sen så satt jag och läste i boken som jag började på i går kväll: "Kom närmare" av Sara Gran. Läste även ut den och så bloggade jag ett inlägg om den.

 

Efter det så höll jag på lite här hemma och donade, plockade, fixade, pulade, och grejade, med lite allt möjligt och omöjligt här hemma.

 

Vid strax efter tre sen så gick jag till Centrum igen. Den här gången för att möta upp med Jenny som kom hem ifrån Jocke. Efter lite snabb shopping så gick vi hem igen. Jenny satte sig vid datorn en stund, och jag började att förbereda middagen.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Jag tror Borzko försökte ha lite invänjning för dig..
:-/ Snart dags att gå upp ännu tidigare än så
*hemska tanke*

2007-08-08 @ 21:08:03
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Hahaha! Ja, så kanske det var! ;-) Usch, ja... jag vill inte tänka på det... Bara åtta lediga dagar kvar nu... :-(

2007-08-08 @ 21:10:44
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Ja vi glömmer det igen (förtränger..)

2007-08-08 @ 22:21:46
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, jag tycker det här sommarlovet har gått otroligt fort... Fast det tycker jag nog i och för sig alltid...

2007-08-08 @ 22:25:16
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Mm det känns inte som det har börjat ens..det beror väl på vädret..
:-/

2007-08-08 @ 23:19:14
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Nej, det är nog det sämsta sommarlovet på mina sex år som mattant... :-(

2007-08-08 @ 23:21:25
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0