Dagens Dagbok - Söndagen den 12 augusti 2007 - Andra halvan av dagen.

Vid fyratiden så åkte Jimmy och jag en sväng till Centrum med hans bil. Först så var vi på HemKöp och köpte lite matvaror, mest mejerivaror. Sen så var vi på McDonalds där Jimmy köpte med sig mat hem. Åkte sen direkt hem och åt middag. Jimmy åt som sagt var mat från McDonalds. Själv så åt jag lite rester som fanns i kylen.

 

Efter maten så satte sig Jimmy på sitt rum med datorn. Och jag satte mig i soffan på den nedre balkongen. Höll på lite med datorn, och så läste jag lite i boken som jag köpte idag.

 

Vid sjutiden så flyttade både Jimmy och jag upp till vardagsrummet. Han satt och slötittade på teve, och jag satt med datorn mest, och kollade lite på teve också. Pratade gjorde vi ju förstås givetvis också.

 

Jenny slutade klockan sju på jobbet. Hon åkte då även i kväll direkt hem till Jocke för att sova där i natt. (Vad fort tiden går! I dag så har de redan varit ihop i en månad!)

 

Vid halvniotiden så tog Jimmy och jag en snabb sväng till Centrum igen. Där var vi återigen på HemKöp, den här gången för att handla lite gott till filmen. Chips, dipp, och glass blev det.

 

Borzko kom hem från sin Mamma vid halvniotiden.

 

Klockan nio så satte vi oss alla tre i vardagsrummet och tittade på film på teve. Det blev TV4 och: "Beck - Annonsmannen". Den var bra, som alla Beck-filmer. Vi hade i och för sig sett den förr. Tror nog att vi har sett alla Beck-filmer.

 

Borzko gick och la sig vid tiotiden, han ska upp klockan fyra i morgon bitti. Jimmy gick och la sig vid elvatiden, han ska upp klockan sex i morgon bitti, och han fick väl inte så mycket sömn i går natt tror jag.

 

Och jag sitter här vid datorn som vanligt. Ska nog byta ut den mot någon av de två böcker som jag just nu håller på att läsa. Bara fyra kvällar kvar nu som jag kan vara uppe... Och bara fyra lediga dagar kvar nu... På fredag så börjar jag jobba igen... Då blir det till att gå upp halvfem på morgnarna... Så då måste jag komma i säng vid halvelvatiden...


Kommentarer
Postat av: Snurran

Mmm, det där med tidigt upp på morgonen och dito på kvällen är det jobbigaste, men det ger sig iofs. rätt fort - om man går upp så gruvligt tidigt blir man ju trött på ett annat vis liksom..
:-/

2007-08-12 @ 23:58:06
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Njae, jag håller inte riktigt med. Jag tycker alltid att det är jobbigt att gå och lägga sig på kvällen. Jobbigt och tråkigt... Men jag vet ju att jag måste. För annars orkar man ju inte med jobbet...

2007-08-13 @ 00:00:43
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0