Dagens Dagbok - Söndagen den 12 augusti 2007 - Första halvan av dagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse, precis som vanligt. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det en fika och lite nyhetsläsning i datorn.

 

Borzko gick upp vid åttatiden och genomgick sina morgonbestyr. Jimmy var inte hemma, han sov över hos sin kompis Kristian i natt. Jenny var inte heller hemma, hon sov över hos sin pojkvän Jocke i natt.

 

Vid kvart i nio så gav jag mig ut på promenad. Jag hade bestämt mig för att promenera in till stan i dag. Det var jättevarmt och skönt i dag. Tyvärr ingen sol, men hade det varit det så hade jag ju i och för sig inte promenerat, för då hade jag gått till badet istället.

 

Efter lite drygt en timme så kom jag till Globen, och där tog jag en paus. Det blev en frukostmacka (fast utan skinka), en liten caffe latte, och en liten sprite zero.

 

Sen så gick jag vidare in till stan. Efter cirka två timmars effektiv gångtid så var jag framme vid Hötorget. Gick sen runt och tittade lite i stan. Fast bara utomhus, inte inne i några affärer. Gick bara in på Akademibokhandeln och köpte mig en pocketbok för att ha något att läsa på tunnelbanan hem. (Se två tidigare inlägg med bilder från i dag).

 

Sen så tog jag tunnelbanan hem till Farsta igen. Kom hem vid tolvtiden. Cirka 2,5 timmars sammanlagd promenad blev det. Åt lite lätt lunch när jag kom hem, och satt vid datorn en stund. Sen klockan ett så gick jag ner i tvättstugan, för den hade vi bokat mellan ett och fyra. Tvättade handdukar och lite kläder. Inga lakan tvättade jag i dag, för det gjorde vi förra helgen, och vi brukar tvätta dem varannan vecka.

 

Gjorde en del av veckostädningen också. Borzko hade gjort en del av den innan han stack iväg, och nu så gjorde jag resten. Tillsammans så gjorde vi det som vi nästan alltid gör: dammsög, torkade golven, putsade speglar och glasytor, skurade toaletten och badrummet, bytte handdukar, tvättade handdukar, tvättade kläder, strök kläder, m.m. Men inget lakansbyte och ingen lakanstvätt i dag alltså.

 

Borzko hade som sagt var bara varit hemma på förmiddagen. Han hade bland annat gjort lite av veckostädningen. Sen så hade han stuckit iväg vid tolvtiden med bilen. Han skulle åka och hämta upp sin Mamma, för att sen åka till IKEA med henne. Hon skulle köpa sig en ny byrå, och han skulle hjälpa henne med det. Sen så skulle han hjälpa henne att montera ihop den, och sen så skulle han äta middag där, som han nästan alltid gör på söndagar.

 

Jimmy kom hem vid halvtretiden med bussen. Han hade festat i går, och sen sovit över hos sin kompis Kristian. Han duschade och gjorde sig i ordning när han kom hem. Och sen så satte han sig vid datorn en stund.

 

Jenny åkte direkt från Jocke i morse till sitt jobb på McDonalds i Västberga. Hon skulle jobba ett pass mellan tio och sju i dag.


Kommentarer
Postat av: Tommy

Hej. Tack för att du tittade in på min blogg. Har ni inte hört att det är söndag som är vilodagen i veckan:D
Jag läste din profil och såg att du hade bloggat på Windows live space. Varför över gav du den? Jag har min andra blogg där och tycker att det verkar bra.
I min andra blogg skriver jag ner mina drömmar som jag har om natten. En drömblogg alltså. Jag har nyss börjat med den så det har inte blivit så mycket än, man skall ju komma ihåg vad man drömmer. Sidan heter "Tommys space".
Ha en trevlig söndags kväll:)

2007-08-12 @ 18:26:29
URL: http://www.metrobloggen.se/oldgoat
Postat av: Bim

---> Tommy: Hej. Och tack för titten tillbaka. ;-) Hahaha! Tur man inte är religiös så man slipper helga vilodagen då! ;-D
Ja, du. Jag kommer faktiskt inte ihåg nu varför jag bytte från Windows Live Space och hit till Blogg.se. Det var någonting som jag inte var nöjd med. Och nu är jag nöjd här. Men jag har kvar den gamla bloggen som ett fotoalbum istället.
Ha en trevlig söndagskväll du också! :-)

2007-08-12 @ 18:51:49
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0