Dagens Dagbok - Söndagen den 19 augusti 2007 - Andra halvan av dagen.

Efter middagen så gick jag upp till vardagsrummet igen och satte mig i soffan och läste i min bok. Varvade lite med datorn också.

 

Jenny satte sig först en stund vid datorn på sitt rum. Efter det så tog hon ett bad i vårt bubbelbadkar i badrummet.

 

Borzko åkte iväg med bilen. Först så skulle han till OKQ8 och tanka den, och så även kolla luft, olja, vatten, och allt sånt. Sen så skulle han direkt vidare till Söderstadion för att möta upp med sina kompisar. De skulle träffas först för en fika, och sen så skulle de titta på när Hammarby spelade fotboll mot Halmstad.

 

Vid sjutiden sen så kom även Jenny upp till vardagsrummet med sin dator. Sen så satt vi där båda två med våra datorer, och så tittade vi även lite på teve med ena ögat, och så pratade vi också förstås.

 

Nu är klockan halvtio. Jenny har precis gått ner till sitt rum, och jag har flyttat ner till köket. Jag ska bara blogga det här, och sen så ska jag försöka att komma i säng. Känner att jag måste gå och lägga mig tidigare och sova eftersom jag inte mår bra. Hoppas att jag mår bättre i morgon.


Kommentarer
Postat av: annebelle

Hoppas att en natts sömn gör susen..

2007-08-19 @ 23:30:52
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Angela

Nu har jag läst i kapp din helg och det var ju tråkigt att läsa att du inte är fit for fight! Hoppas det är bättre i dag! *Kram*

2007-08-20 @ 08:45:08
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Annebelle: Ja, det gjorde det! :-) Jag mår mycket, mycket bättre i dag! Kanske inte helt bra, men nästan! I morgon är jag säkert helt bra! :-D

2007-08-20 @ 14:43:08
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Angela: Läs ovanstående svar! *Kram*

2007-08-20 @ 14:43:38
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0