Dagens Dagbok - Söndagen den 19 augusti 2007 - Första halvan av dagen.

I morse så larmade mobilen redan klockan sex trots att det var söndag. Jag ville vara snäll och köra Jenny till jobbet. Hon jobbade i går mellan elva och åtta, jobbade över till nio, stannade kvar med Jocke till tio, och var inte hemma förrän elva. Sen så skulle hon i dag egentligen ha jobbat mellan ett och tio. Men en tjej ville byta pass och då var Jenny snäll och gjorde det. Så då skulle hon jobba i dag mellan sju och tre istället. Inte många timmars sömn då, om hon då dessutom skulle åka med kommunala färdmedel i morse. Så jag sa att jag kunde köra henne till jobbet.

 

Så jag gick upp klockan sex, borstade tänderna, och slängde på mig kläderna, och så körde jag Jenny till jobbet. Sen så åkte jag hem igen, funderade på om jag skulle gå och lägga mig en stund igen, men struntade i det. Hoppade istället in i duschen, och sen gjorde jag mig i ordning. Efter det så åt jag frukost, och så läste jag som vanligt lite nyheter i datorn under tiden. Satt sen kvar en stund vid datorn och gjorde lite annat.

 

Borzko gick upp vid kvart över åtta i dag. Han duschade då och gjorde sig i ordning. Sen så åt han förstås frukost.

 

Funderade på om jag skulle ge mig iväg ut på en promenad. Men jag avstod även i dag. Mådde konstigt även i dag. Kände mig yr, huvudet som i en bubbla, trött, lite huvudvärk, kände mig svag, hängig. Ungefär som i går alltså.

 

Borzko och jag satte tillsammans igång med veckostädningen när vi var klara med våra morgonbestyr. Och vi gjorde förstås det som vi nästan alltid gör: bytte alla lakan, tvättade alla lakan, bytte alla handdukar, tvättade alla handdukar, dammsög, torkade golven, putsade speglar och glasytor, skurade lilla toaletten och stora badrummet, tvättade kläder, strök massor med kläder, m.m.

 

Jimmy vaknade och gick upp vid elvatiden. Han åt frukost då, och Borzko och jag tog en fika med honom. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Och sen så satt han på sitt rum vid datorn en stund.

 

Vid tolvtiden så stack Jimmy iväg. Han lånade vår Volvo eftersom den har mycket större bagageutrymme än hans Polo. För han skulle hjälpa en kompis att skjutsa lite grejer. Och så skulle han även äta middag där.

 

När Borzko och jag var klara med veckostädningen så satte vi oss båda två uppe i vardagsrummet i varsin soffa och så läste vi i varsin bok. Jag började på en ny bok: "Liseys berättelse" av Stephen King. Sen så satt vi där större delen av eftermiddagen och slöade, läste, och pratade. Skönt att ta det lugnt. Eftersom jag inte har mått bra, så blev det jobbigt med veckostädningen i dag.

 

Jenny jobbade över en stund på jobbet, och sen så åkte hon buss hem. Hon kom hem vid strax före fem. Då åt hon, jag, och Borzko middag direkt. Och så satt vi och pratade en stund förstås också.

 

Jimmy kom förbi en snabbis med sin kompis och bytte tillbaka till sin egen bil, och sen så åkte de iväg igen.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Så tråkigt att du inte mår bättre..hoppas att det går över till i morgon iallafall..
:-/
*kram*

2007-08-19 @ 20:29:20
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, tråkigt... Jag hoppas också att det går över till i morgon... Skönt ändå att veta att vi inte har några barn i morgon, så det blir ju en lugnare dag i alla fall... Tills på tisdag borde det väl i alla fall gå över...

2007-08-19 @ 20:32:20
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0