Dagens Dagbok - Söndagen den 26 augusti 2007 - Första halvan av dagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det frukost med fika, och så lite nyhetsläsning i datorn under tiden.

 

Borzko gick upp vid strax efter åtta, och genomgick då förstås sina morgonbestyr. Och sen så åt han förstås frukost.

 

Varken Jimmy och Jenny var hemma. Jimmy var ju fortfarande på sin kompis föräldrars landställe utanför Norrtälje. Jenny åkte ju hem till Jocke i går kväll, och sov där i natt. Sen så åkte hon direkt till McDonalds i Västberga för att jobba även i dag. I dag hade hon ett pass mellan tolv och nio.

 

Jag gick iväg till Centrum vid strax före nio. Och så var jag på Solakuten och solade solarium i en halvtimme. Det var jätteskönt som vanligt.

 


image1076


image1077


Gick sen hem igen. Och så hämtade jag bilen och åkte tillbaka till Centrum. Var sen på Hemköp och handlade fyra fulla plastkassar med matvaror. Hem igen och packade upp allt.

 

Efter det så satte jag mig vid datorn och gjorde månadens tråkigaste uppgift... Betalade räkningarna.

 

Sen när det var gjort så började jag också att jobba med veckostädningen. Borzko hade börjat medans jag handlade mat och betalade räkningar. Bytte och tvättade lakan gjorde vi förra helgen, så det gjorde vi inte i dag. Men vi dammsög, torkade golven, skurade toaletten och badrummet, putsade speglar och glasytor, bytte och tvättade handdukar, tvättade kläder, och strök kläder.

 

När vi var klara med allt sen, så hamnade vi i varsin soffa i vardagsrummet. Och så läste vi i varsin bok. Jag fortsatte med boken som jag började på i går: "Självkänsla nu!" av Mia Törnblom. Och jag läste så småningom ut den också, och bloggade ett inlägg om den.

 

Vid tretiden sen så stack Borzko iväg. Han skulle först till OKQ8 och tanka bilen, och så kolla luft, olja, vatten, och allt sånt. Sen så skulle han direkt efter det hem till sin Mamma på sitt sedvanliga söndagsbesök.


Kommentarer
Postat av: Nilla

Vad kul att städa tillsammans, allt går ju så mycket lättare (och fortare) då :)
Jag vill alltid ha städat och storhandlat på torsdagkvällen, så när jag kommer hem på fredagen är allt klart.
Ha en trevlig vecka!!

2007-08-26 @ 18:57:09
URL: http://www.frutteline.blogg.se
Postat av: Bim

---> Nilla: Ja, kul är det ju aldrig att städa... Men det går ju som du säger mycket lättare och fortare när man är två.
Jag städade i veckorna förut, men nu städar vi på helgerna. Men funderar faktiskt på att ändra till veckorna igen.
Ha en trevlig vecka du också!

2007-08-26 @ 19:23:03
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Josefin

Jag brukar också städa på torsdagar, och ta det sista på fredagen så det är fint inför helgen. Jag studerar på distans så jag har den möjligheten att städa på dagen också. Fast det är klart att städningen blir lidnande ibland när jag har mycket läxa.. Och tvärtom förstås, ibland blir läxläsandet lidande när det ser hemskt ut här, jag kan inte koncentrera mig när det ser ut som ett bombnedslag(haha som det gör alldeles för ofta här..).

2007-08-26 @ 22:20:17
Postat av: Bim

---> Josefin: Ja, svårt när man jobbar/pluggar hemma. Det kan nog bli att hemarbete och jobb/plugg inkräktar på varandras tid då.

2007-08-27 @ 15:12:07
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0