Dagens Dagbok - Söndagen den 5 augusti 2007 - Andra halvan av dagen.

Jimmy, Jenny, och Jocke kom hem hit vid halvfemtiden. Då åt vi tre middag tillsammans och satt och pratade en stund. Sen efter middagen så blev det en fika för oss alla, och ännu en pratstund.

 

Vid sextiden sen så stack Jimmy iväg en sväng. Han skulle möta upp med en kompis för att skjutsa honom någonstans.

 

Jenny och Jocke duschade och gjorde sig i ordning. Och sen så var de på Jennys rum en stund.

 

Jag satte mig på den nedre balkongen tillsammans med datorn och boken. Jätteskön kväll var det. Satt sen där i soffan och varvade datorn och boken fram till strax före nio.

 

Borzko kom hem från sin Mamma vid strax före nio.

 

Jenny och Jocke gick till Centrum strax före nio för att handla lite gott till kvällens filmtittande. De mötte upp med Jimmy där som kom från sin kompis. Och sen var de alla tre hemma lagom till filmen började klockan nio.

 

Sen så satte vi oss alla fem: jag, Borzko, Jimmy, Jenny, och Jocke i vardagsrummet och tittade på kvällens Beck-film på TV4: "Beck - Okänd avsändare". Och så åt vi lite gott till också.

 

Borzko gick och la sig vid tiotiden, han ska upp vid fyratiden i morgon. Jenny och Jocke gick och la sig vid elvatiden, de ska upp vid sextiden i morgon. Och Jimmy la sig också vid elvatiden, och ska upp vid sextiden i morgon.

 

Nu är det bara jag som är uppe här. Ska blogga lite, och sen kolla upp några bloggar, och även lite nyheter. Sen så ska jag läsa lite i min bok, innan det är dags för att sova.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0